Mīlestības horoskops 2022. gada janvārim visām zodiaka zīmēm: kuriem gaidām laime, bet kuriem šķiršanās

Dvīņi

Jauno gadu jūs centāties sagaidīt uz pozitīvas nots, bet, diemžēl, pirmais mēnesis nepaies bez problēmām. Jūsu uzdevums – saglabāt mieru un visu netvert pārāk tuvu pie sirds.

Vientuļajiem Dvīņiem ieteicams doties laukā no mājas un labi izklaidēties ar draugiem. Saskaņā ar astroloģisko prognozi, jūs gaida otra pusīte.

 

Vēzis

Vēžus sagaida svarīgi notikumi jau janvārī. Ja jūs meklējat partneri, tad tā ir iespēja sevi parādīt no labākās puses un izrādīt iniciatīvu.

Parādīsies iespēja sākt komunicēt ar cilvēku, kurš jūs ir ieinteresējis, būs iespēja viņu iepazīt dziļāk. Iespējams jums ir attiecības, kuras pilnībā neapmierina. Zvaigznes iesaka tās pārtraukt. Labāk vienalga nepaliks.

Lasi vēl: 5 zodiaka zīmes, kuras varēs kļūt bagātākas Zilā Tīģera gadā. Iespējams, viņu sapņi piepildīsies

 

 

Lauva

Beidzot parādījusies iespēja izbaudīt dzīvi un attiecības ar pretējo dzimumu. Jūs esat gatavi atklāti izteikt savas jūtas.

Priekšā gaidāma romantika un pilnīga uzticība. Prognoze vientuļajiem Lauvām iesaka aktivizēt pilnā mērā savu šarmu un harizmu. Beidzot ir laiks parādīt sevi skaistos tērpos. Jūsu liktenis ir turpat līdzās.

 

Jaunava

Jaunavām nenāksies skumt janvārī. Ja jums ir konfekšu un puķu periods, bet ir lieli jautājumi partnerim, tad neklusējiet.

Visu patiesību par viņu vajag noskaidrot tieši tagad, lai vēlāk nenāktos raudāt. Ja jums jau sen ir attiecības, tad janvārī tās nedaudz sašūpos.

Spriedze ir jau jūtama, un ir pienācis laiks pārskatīt savus dzīves uzskatus. Parunājiet ar mīļoti cilvēku par to, kas jūs uztrauc.

 

Svari

Zvaigznes iesaka jums būt uzmanīgiem ar saviem izteicieniem. Kontrolējiet savas emocijas. Janvārī daudzas lietas liks jums zaudēt savaldību.

Ja jūs neesat nopietnās attiecībās, tad varat vilties cilvēkā, ar kuru iepazināties aizgājušā gada otrā pusē.

Bet tas nav iemesls skumt. Janvārī jūs gaida jaunas un spilgtas pazīšanās.

 

Skorpions

Ja jums ir partneris, tad attiecību saglabāšanai vajag pielikt ne mazums pūļu. Neaizmirstiet par savām interesēm.

Skaidri pasakiet partnerim par to, kas nepatīk.

Bet dariet to akurāti, neizpostot uzticību, kas pastāv jūsu starpā. Vientuļie Skorpioni varēs satikt savu likteni jau mēneša beigās.

 

Strēlnieks

Janvārī jūs sagaida daudz romantiskas avantūras, bet tās, visticamāk, nebeigsies ar kaut ko nopietnu. Jūsu mirdzošais smaids var apburt ikvienu. Vientuļie Strēlnieki var atrast pāri.

Vienkārši ļaujiet nepazīstamiem cilvēkiem pašiem ieiet jūsu dzīvē. Riskējiet. Tas ir ļoti interesanti. Bet tiem Strēlniekiem, kas jau ir izveidojuši ģimeni, zvaigznes iesaka pārslēgt visu negatīvo uz ziemas izklaidēm.

 

Mežāzis

Jums ir ideālas attiecības. Jūsu partneris dala ar jums vienas un tās pašas vēlmes un pārliecības. Par ko vēl var sapņot? Idille, harmonija, finansiāla labklājība.

Nebojājiet esošos lietu kārtību ar savu greizsirdību. Vientuļajiem zīmes pārstāvjiem ieteicams uzsākt attiecības ar kādu no saviem paziņām.

Lasi vēl: Sešas zodiaka zīmes 2022. gadā nokļūs miljonāru aspektā: ienākumu pieaugums neizbēgams

 

Ūdensvīrs

Janvārī jūsu pāris kļūs vēl tuvāks. Jums izdosies nodzēst konfliktus un aizmirst aizvainojumus. Mīlestība un jūtas ieies jaunā posmā.

Tā būs laimes un eiforijas sajūta. Vientuļajiem Ūdensvīriem vēlams biežāk pastaigāties ar draugiem.

Jūs sagaida interesantas pazīšanās. Vai jau ir kāds padomā? Nebaidieties atvērties. Jūs ne ar ko neriskējiet.

 

Zivis

Zivis varēs izbaudīt janvāri pilnā mērā. Jums būs mazāk rūpju, bet pārliecība pieaugs. Strīdi rodas no partnera vēlmes valdīt un jūsu pretošanās šim faktam. Vientuļajām Zivīm zvaigznes iesaka būt uzmanīgiem, lai nepalaistu garām savu likteni.

 

Pievienot komentāru