“Mums ir instrumenti, ar kuriem nevar lepoties neviens.” Putins atkal draud Rietumiem saistībā ar karu Ukrainā

“Atbilde uz centieniem no malas iejaukties notiekošajā Ukrainā un radīt stratēģiska rakstura draudus būs zibenīga. Mums ir visi instrumenti, ar kuriem neviens nevar lepoties. Mēs neplātīsimies. Mēs tos izmantosim, ja būs nepieciešams,” uzstāšanās laikā likumdevēju padomes sēdē saistībā ar karu Ukrainā izteicās Krievijas prezidents Vladimirs Putins. “Meduza” publicējusi īsu Putina uzstāšanās atstāstījumu.

 

“Visi lēmumi šajā jautājumā ir pieņemti. Mūsu valsts nedraugi forsēja jaunu ģeopolitisko ieroču izgatavošanu, gadu no gada nekaunīgi, bezceremoniāli pārvēršot Ukrainu par anti-Krieviju.

Ukrainu mudināja uz tiešu sadursmi ar Krieviju, bija pat plāni uzbrukt Krimai un Donbasam. Pret Krieviju tika veikta masīva ekonomiskā kara sagatavošana, ieviešot arvien jaunus sankciju ierobežojumus.

CITI ŠOBRĪD LASAViņi ir dvīņi, bet viens no viņiem smēķē. 4 piemēri, kas liek nopietni aizdomāties!

Taču arī ekonomiskās žņaugšanas plāni izgāzās. Krievijas militāristi novērsa reālas briesmas, kas jau bija pārkārušās pār mūsu dzimteni.

Visa pēdējo notikumu gaita, ieskaitot Kijevas režīma pretenzijas uz kodolieroču iegūšanu, Rietumu bioloģisko laboratoriju tīkla izvietošanu Ukrainas teritorijā, vismodernākā bruņojuma nepārtrauktu piegādi Ukrainai apliecina, ka mūsu reakcija uz šīm ciniskajām iecerēm bijusi pareiza un savlaicīga.

Visi speciālās militārās operācijas uzdevumi nenoliedzami tiks izpildīti, lai uz vēsturisku perspektīvu garantētu drošību DTR un LTR, Krimas un visas mūsu valsts iedzīvotājiem.”

Pievienot komentāru