Mūžīgi laimīgi: 4 zodiaka zīmju pāri, kuriem vienmēr jābūt kopā

Daudziem cilvēkiem saderība ar savu partneri saskaņā ar zodiaka zīmi spēlē svarīgu lomu. Astrologi, savukārt, padalījušies, kuri ir harmoniskākie pāri zodiaka zīmju vidū.

Auns un Svari

Sava mīļotā cilvēka dēļ šo zodiaka zīmju pārstāvji būs gatavi uz jebkurām galējībām. Tas var būt spontāns brauciens uz pasaules malu vai negaidīta plānu maiņa. Ne Auni, ne Svari attiecībās ar savu izredzēto cilvēku neredz šķēršļus, un viņi ir spējīgi kardināli izmainīt likteni. Nākotnē kaislību apmērs attiecībās var norimt, un tad attiecībās dominēs praktiskums un savstarpējā cieņa. Taču arī ar to būs gana, lai Auns un Svari justos mīlēti.

Dvīņi un Skorpions

Lai iegūtu vēlamo laimi, šim tandēmam nāksies iet cauri grūtam ceļam, jo tieši šie partneri ir pašu sarežģītāko raksturu īpašnieki. Reizēm šī pāra savienība atgādinās vulkāna izvirdumu. Tas ir tāpēc, ka Dvīņi un Skorpioni pēc savas dabas ir līderi, kas gaida bezierunu pakļaušanos. Viņi var ne reizi vien izšķirties, bet pēc kāda laika vienalga atkal atgriezīsies viens pie otra.

Lasi arī: Vecāks vai jaunāks? Ideālais partnera vecums sievietēm saskaņā ar zodiaka zīmi

Lauva un Zivis

No pirmā acu skatiena varētu šķirt, ka šo zodiaka zīmju pārstāvji ir pilnīgi dažādi cilvēki. Bet tieši tā arī ir viņu savienības rozīnīte. Jūtīgās Zivis centīsies pasargāt mērķtiecīgās Lauvas no nepārdomātas rīcības. Tieši tas liks Uguns stihijas pārstāvjiem apjaust, ka viņu dzīvē ir droša aizmugure.

Strēlnieks un Jaunava

Reizēm vieglprātīgos Strēlniekus gaida neizpratne un pat kritika no pragmatiskajām Jaunavām. Uz ko Zemes stihijas pārstāvji kā atbildi saņems iebildi, ka viņi neprot baudīt dzīvi. Nešaubīgi, šie ir divi ļoti atšķirīgi cilvēki, bet no tā pievilcība starp viņiem kļūst tikai spēcīgāka.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru