Neparasti, bet tajā pašā laikā brīnišķīgi meitenīšu vārdi

Kalendārs piedāvā tūkstošiem vārdu, bet reti kurš zina, ka šie ir neparasti, bet skaisti vārdiņi meitenītēm.

Vai pazīsti kādu ar šādu neparastu vārdiņu?

Ariāna

Oficiālajā vārdu dienu kalendārā nav iekļauts, tamdēļ parasti šī vārda diena tiek atzīmēta 22. maijā. Viņas raksturs ir diezgan sarežģīts, taču ne neizprotams.

Viņa ir ļoti draudzīga un vienmēr spēj savu kompāniju uzjautrināt. Šim vārdam piemīt maģisks un apslēpts spēks, kuru Ariānai ar gadiem ir jāspēj atklāt pašas spēkiem.

Dūda

Arī šis vārdiņš ir oficiālajā vārdu dienu kalendārā nav iekļauts. Šādu vārda īpašnieci būs grūti atrast, taču velti vecāki savām meitām nedod šo vārdu, jo tas sevī slēpj milzīgu spēku un enerģiju. Varbūt ir vērts aizdomāties, jaunie vecāki?

Lasi arī: Hosams Abu Meri publicējis mīļu foto ar savām meitām

Fanija

Šis gan nav mūsdienās vairs tik rets vārds, bet toties ļoti skaists! Fanija daudz negaida no dzīves, bet viņai ir raibi piedzīvojumi, kurus vecumā katrs labprāt lasītu memuāros.

Viņai piemīt kas tāds, kas citus pievelk pie viņas kā magnēts. Pielūdzēju viņai gan būs daudz, taču viņa būs neatlaidīga meklējot savu īsto un vienīgo mīlestību.

Lasi arī: Beidzot nācis gaismā! Ārsti publicējuši sarakstu ar zālēm, kas neko neārstē

Kristela

Arī šis vārdiņš ir oficiālajā vārdu dienu kalendārā nav iekļauts. Kristela ir kā skaists kristāls, kurš mirdz pār visiem. Viņa spēj iedvesmot un reizē radīt cilvēkos miera sajūtu pat vissarežģītākajās situācijās.

Kāda, gan viņa ir skaistule un pie tam ar tik skaistu un neparastu vārdu! Dzīve viņai liek priekšā šķēršļus? Tici man, viņa tos šķēršļus sašķels!

Pievienot komentāru