“Nevakcinētajiem pensionāriem nekavējoties atņemt pensijas!” – iesaka Operas svētku rīkotājs Kalns

Siguldas Opermūzikas svētku organizators, bijušais ķirurgs Dainis Kalns ierosinājis nevakcinētajiem pensionāriem atņemt pensijas, vēsta žurnāls “Privātā Dzīve”.

«Visi šobrīd runā par komunikāciju un to, kā pārliecināt cilvēkus vakcinēties, bet es uzskatu, ka ir jābūt tūlītējai rīcībai. Nekas tik labi nemotivē rīkoties kā spiediens uz naudas maku, tādēļ nevakcinētajiem pensionāriem vajag noņemt pensijas,» izdevumam paziņojis Kalns.

 

LASI VĒL: Pavļuts krīt nežēlastībā pēc ieraksta soctīklos

«Staigājot apkārt nevakcinējies, pensionārs ir kā bioloģiskais ierocis! Šī iemesla dēļ valdībai visiem pensionāriem ir jādara zināms – jums ir ne tikai tiesības, bet arī pienākumi pret valsti, sabiedrību un saviem tuviniekiem. Ja gribi saņemt pensiju – vakcinējies

Tagad līdz pensijai ir trīs nedēļas, kuru laikā ikvienam pensionāram būtu jānokārto vakcinēšanās. Un jāpasaka – citādi pensiju nesaņemsi! Domāju, ka vairākums senioru, pensijas dienā nesaņemot gaidīto naudiņu, atrastu iespēju vakcinēties jau tajā pašā dienā,» pārliecināts Kalns.
»

Viņš uzskata, ka izmaiņas pensiju izmaksās ir ļoti viegli ieviešamas. «Bija taču laiks, kad strādājošajiem pensionāriem atņēma pensijas. Ja to varēja izdarīt toreiz, tad var izdarīt arī tagad,» uzsver Dainis, kas neslēpj – savu ierosinājumu jau esot nosūtījis vairākiem Saeimas deputātiem. «Ceru, ka viņi nebaidīsies rīkoties,» saka Dainis.

COMMENTS

Pievienot komentāru