Nodibināta “Latvijas attīstībai” Alūksnes reģionālā nodaļa

Piektdien, 15. martā, Alūksnē tika dibināta partijas “Latvijas attīstībai” Alūksnes novada reģionālā nodaļa. Biedri ievēlēja valdi trīs cilvēku sastāvā, par reģionālās daļas vadītāju kļuva alūksnietis Jānis Sadovņikovs.

Par jaundibinātās nodaļas valdes priekšsēdētāju nodaļas valde ievēlēja Jāni Sadovņikovu, kurš dibinātājus un partijas vadību iepazīstināja ar aktuālo situāciju Alūksnes novadā un nodaļas mērķiem.

‘’Šī nodaļa tiek dibināta, lai Alūksnes novada politikā ienāktu jauni, enerģiski un zinoši cilvēki. Esošā vara ir vairāk domājusi par savu stabilitāti, nevis novada ilgtermiņa attīstību un tās iedzīvotājiem. Mēs nākam ar jaunām idejām un zinām, kā tās realizēt, lai Alūksnes novads spētu nodrošināt kvalitatīvu izglītību un sociālos pakalpojumus,” skaidro jaundibinātās “Latvijas attīstībai” Alūksnes reģionālās nodaļas priekšsēdētājs.

Savukārt partijas ģenerālsekretāre Jeļena Jesajana norādīja, ka šī ir jau otrā nedēļas laikā nodibinātā ‘’Latvijas attīstībai’’ nodaļa, kas norāda uz ļoti pozitīvu un strauju partijas attīstību arī reģionos. ‘’Esam ļoti gandarīti, ka aizvien vairāk cilvēku, tostarp arī no reģioniem, vēlas pievienoties un būt daļa no “Latvijas attīstībai’’ komandas. Reģionālās nodaļas ir spēcīgs atbalsts, ar kuru varam lepoties,’’ nodaļas dibināšanu komentē J. Jesajana.

Jāatzīmē, ka “Latvijas attīstībai” Saldus nodaļas valdē ievēlēta arī Aleksandra Rakstiņa un Jānis Golubevs.

Pievienot komentāru