Noskaidroti iemesli garajām rindām pie “Lidl” – Kāpēc tās ir tik garas vēl mēnesi pēc atvēršanas

 

Lasi vēl: Egīla Levita “pērles” nu jau atkal publika neizpratnē

Nepilnu mēnesi pēc veikalu “LIDL” atvēršanas joprojām ārpusē pie tiem redzamas garas cilvēku rindas, turklāt jau agri no rīta. Kamēr vieni smīkņā par šo parādību, citi metušies aizstāvēt rindās esošos cilvēkus.

“Jo vairāk domāju par LIDL rindu un iesmiešanu par cilvēkiem tajās, jo vairāk tomēr gribas tos cilvēkus aizstāvēt – ja 1h stāvēšana rindā ļauj ietaupīt, piemēram, 30 EUR uz lielāku pārtikas grozu 2 nedēļām, tas ir OK – lielais vairums cilvēku nepelna 30 EUR/h,” mikroblogošanas vietnē Twitter pauž Vilhelms.

Viņa ieraksts izraisījis ievērojamu diskusiju komentāros, kur cilvēki spriež, vai šādu rindu veidošanās iemesls tiešām ir finansiālo līdzekļu taupīšana, vai tomēr šim fenomenam meklējams cits izskaidrojums.

Ej uz nākamo lapu – un lasi cilvēku domas par Lidl (+ piedalies mūsu aptaujā)

COMMENTS

  • […] Noskaidroti iemesli garajām rindām pie “Lidl” – Kāpēc tās ir tik garas vēl mēnesi pēc … […]

  • <cite class="fn">Vita</cite>

    Šajos veikalos ir atšķirīga produkcija, kuras nav nevienā Latvijas veikalā. Ir apnikusi vienveidība, kas raksturīga pārējos pārtikas lielveikalos, izņemot Stokman. Bet tā kā dzīvoju laukos, izvēlēi ir nozīme. Provincē RIMI veikalos ir nepietiekams sortiments tāpat Maksimā. Protams Lidlā ir arī lētāk. Poļu gaļa ir arī Maksimas veikalos, tikai dārgāka. Lidlā ir rūpniecības preces ar labu kvalitāti par zemām cenām. Piemēram, nopirku maizes kasti 9,99, kas citos Latvijas veikalos maksā 35 eiro.Uzticos vācu kvalitātei. Latvijas Lidlos tomēr ir mazāka preču izvēle nekā Vācijā vai Īrijā.

Pievienot komentāru