Numeroloģija vēsta, ka cilvēkam – 9 dzīves. Kura pēc skaita – jūsu? Piedāvājam saskaitīt

Ceturtā dzīve.

Cilvēki ceturtajā dzīvē reti saietas ar ģimeni un partneriem. Viņi piedzima ar noteiktiem mērķiem, kurus vēlās sasniegt. Viņi ir piesardzīgi tāpat kā trešajā dzīvē, bet lielākais ko viņi veic, tas ir apšauba daudzus faktus un pēta esības noslēpumus.

Kas attiecas uz mīlestību, viņi veido pastāvīgas uzticamas attiecības, mājas siltumu un mierīgu dzīvi.

Vairumam no viņiem ir likteņa nolemtie partneri. Ir dvēseles, kuras piekrīt atgriezties, lai kļūtu par noteikta cilvēka no iepriekšējās dzīves otro pusīti.

Tādiem cilvēkiem vairāk iespēju pašiem tikt skaidrībā ar sevi un savām problēmām, iztiekot bez citu palīdzības.

Piektā dzīve.

Šie cilvēki attiecas pret savu dzīvi ar entuziasmu un dzīvo tā, kā vēlās. Viņi ir daudz sapņaināki nekā citi, bieži būvē plānus.

Viņiem galvā ir milzīgs lietu saraksts, kuras viņi gribētu izdarīt līdz savai nāvei. Viņiem veicās dzīvē, bet viņi reti kļūst bagāti.

Taču arī šeit ir izņēmumi: īpaši kreatīvie un drosmīgie var pelnīt naudu ar saviem personīgajiem izgudrojumiem. Viņiem patīk dažādība mīlestībā. Daudzi nekad neprecas vai neveido ilgstošas attiecības.

Sestā dzīve.

Tie, kas dzīvo savu sesto dzīvi, mācās saprast ne tikai dvēseli, bet arī miesu. Viņi zina, ka ķermenis kalpo savam saimniekam, un zina, kā par to rūpēties un maksimāli izmantot.

Viņi ir pārliecināti, ka, ja sapratīs Visumu un kā tas darbojas, tad spēs paveikt daudzas ļoti nozīmīgas lietas un beigu beigās sasniegs visu, par ko sapņojuši. Tādi cilvēki ļoti augstu vērtē materiālo labklājību.

Sarežģījums, ar kuru saskaras šīs dvēseles, slēpjas tajā, ka viņiem jāatrod līdzsvars starp darbu un personīgo dzīvi, bet tas mēdz būt ļoti grūti.

Septītā dzīve.

Šī dzīve ir pārbaudījumu pilna. Tā ir karmiskā dzīve. Daži no tiem, kuri dzīvo savu septīto dzīvi, dzimuši, lai kalpotu citiem. Viņu liktenis nepazīst žēlastības.

Pateicoties savam pētījumam, Maijersa atklāja, ka daudzi cilvēki patversmēs un tamlīdzīgās iestādēs pavadīja savu septīto dzīvi.

Šie cilvēki vairāk par visiem noskaņoti uz negatīvām domām un pat pašnāvību. Viņu uzdevums ir „nest savu krustu” līdz galam šajā dzīvē un labprātīgi atmaksās visus savus „karmiskos parādus”.

Astotā dzīve.

Astotā dzīve – tā ir bagāto dzīve. Viņu ideja ir labākas un komfortablākas dzīves radīšana, patīkamākas realitātes izveidošana.

Tie, kuri dzīvo astoto dzīvi, var grandiozi izmainīt pasauli un pat realitāti. Starp tādiem bieži sastopami guru un dažādi līderi, to skaitā arī garīgie.

Viņi vēlās palīdzēt cilvēkiem, attīstīt mīlestību un mieru uz veikt nopietnas izmaiņas uz Zemes. Viņi iet uz priekšu, lai nestu savu vārdu, un, kā likums, pelna pietiekami tam, lai daudz ko varētu atļauties.

Viņu uzdevums – izmantot šo garīgo stīgu labumam un turēties tālāk no manipulatoriem.

Devītā dzīve (Jauna Dzīve).

Cilvēki viņu jaunajā dzīvē ir laimīgi, bet viņu dzīve citiem parasti izskatās garlaicīga. Viņus cieši saista garīgais un gaišais.

Tādiem cilvēkiem nav motīvu, lai kādam kaitētu. Šie cilvēki uzvedās tā, kā uzskata par vajadzīgu. Viņiem ļoti nepatīk melot.

Viņiem nekad nekas nav pārāk daudz vai pārāk maz. Viņi dzīvo pārticībā, tajā skaitā arī materiālajā plānā. Viņi parasti nejūtas komfortabli savos ķermeņos un, šķiet, nes papildus slodzi.

Tas tāpat arī palīdz viņiem vieglāk aiziet no dzīves, neskatoties atpakaļ. Tiem, kuri dzīvo jauno dzīvi, ne vienmēr izdodas attiecības, tāpēc, ka viņiem piesaistās jaunās dvēseles (tās, kuras izdzīvo savu pirmo dzīvi), kuriem viņiem jānodod sava gudrība.

Viņu uzdevums ir saglabāt savu garīgo dabu un nezaudēt ticību, neatkarīgi no tā, kādas grūtības viņi satiek savā ceļā.

Un kādu dzīvi izdzīvojat jūs? Piekrītat raksturojumam?

avots:

Pievienot komentāru