Omīte jau 40 gadus griež matus, ievērojot Mēness kalendāru. Visām manām draudzenēm skauž, kādi viņai ir mati!

Tiek runāts, ka sievietes matos ir kaut kas maģisks. Tie ne tikai izdaiļo viņu, bet arī ietekmē sievietes likteni. Tieši tādēļ ļoti daudzi frizieri un astrologi paši sev matu griezumam izvēlas veikt tikai noteiktās dienās.

Arī jūs to varat darīt, jo palīgā nāk Mēness kalendārs. Pēc Mēness kalendāra matus grieza vēl mūsu priekšteči, un, paskatoties uz dažu omīšu matiem, mēs nebeidzam brīnīties, kā viņām savos 70 gados mati izskatās daudz labāk par 20 gadus vecām meitenēm.

Starp citu, ja jūs apgriezīsiet matu galiņus pēc Mēness kalendāra, mati tiešām sāks ātrāk augt – tas ir pārbaudīts praksē.

Tādā veidā mati nepūkosies, matu gali nešķelsies, turklāt pēc Mēness kalendāra iespējams nokārtot savu dzīvi. Piemēram, jūs vēlaties izaugsmi pa karjeras kāpnēm, skatieties matu griezuma kalendārā, lai uzzinātu, kuras ir vispiemērotākās dienas. Izanalizējiet, kur šajā dienā iespējams iegūt veiksmi un kā tas ietekmēs jūsu matu stāvokli. Mēs pastāstīsim, kuras ir pašas labvēlīgākās dienas matu griešanai 2018. gadā.

Šķir nākošo lapu un uzzini labvēlīgās un nelabvēlīgās dienas visam 2018. gadam

Pievienot komentāru