Par kādām mammām kļūst dažādu Zodiaka zīmju sievietes

Visticamāk, ka jums prātā ir ienākusi doma (jo īpaši, kad mamma neliek mieru): nu nē, es nekad nebūšu tāda mamma!

Izlēmība – tas ir labi, bet diemžēl ne viss ir no jums atkarīgs, raksta Marie Claire.

Auns

Mātišķuma plusi: Pārliecinātīa, pašapziņa, spēks, bezbailīgums.

Mātišķuma mīnusi: Sāncensības gars, skaidrība, uzskatu ierobežotība, apsēstība, iedomība, egocentrisms.

Mātišķuma spēks: Mamma-Auns atšķiras ar enerģiskumu un noturīgumu, un tieši šīs īpašības viņa nodos saviem bērniem. Tādai mammai nebūs izlutināti bērni – viņa ir stingra un prasīga!

Šīs zīmes sieviešu spītīgais un nejaukais raksturs izskaidro to, kas notiek ar mammām, viņas ar tādu pašu neatlaidību cenšas kļūt par labākajām mammām pasaulē. Mamma-Auns sava brīnuma dēļ cenšas visu izdarīt labāk par visiem.

No otras puses, mamma-Auns pārāk agri sāk savus bērnus uzskatīt par pieaugušiem. Viņas bērni izaug brīvi un patstāvīgi, bet viņiem ir saīsināta bērnība.

Turklāt mamma, pati to nemanot, organizē dzīvi mājās tā, kā viņai ir ērtāk, neņemot vērā bērnu vajadzības. Tāpēc bērniem dažreiz ir pavājināta māju sajūta.

Vērsis

Mātišķuma plusi: Patstāvīgums, laba gaume, veselais saprāts, strādīgums.

Mātišķuma mīnusi: Kaprīzums, materiālisms, garastāvokļa maiņās, iedomība.

Mātišķuma stils: Mamma-Vērsis — tā ir praktiska sieviete, kas stabili stāv uz kājām, un ir mierīga. Viņa ciena komfortu un mājīgumu, un, protams, vienmēr prot to radīt. Bērniem mamma-Vērsis nodod mīlestību uz dzīves mazajiem priekiem, piemēram, garšīgu ēdienu vai skaistu tērpu, māca cienīt dzīves baudas.

Turklāt parasti tāda mamma ir ļoti taupīga, un vienmēr prot sakrāt nebaltai dienai, ko pavisam veiksmīgi nodod tālāk saviem bērniem.

Savu mīlestību mamma-Vērsis izrāda samērā neparasti. Viņa ir gatava pastāvīgi burzīt un bučot savus bērnus, un reizēm liekas, ka viņi nosmaks no viņas pārlieku lielajām rūpēm.

Mamma-Vērsis cenšas pieradināt bērnu pie sevis, un kontrolēt viņa dzīvi pat pēc laulībam. Toties emocionāli Vērši bērniem sniedz ļoti daudz!

Dvīņi

Mātišķie plusi:Daudzpusība, jauneklība, ziņkārība, oriģinalitāte, atjautība.

Mātišķie mīnusi: Neatbilstība, robežu trūkums, tieksme būt pretrunā pašai ar sevi, nepacietība, nespēja klausīties.

Mātišķais stils: Mamma-Dvīņi ir samērā komunikabla un ar viņu viegli sazināies, viņai patīk iet ciemos un ceļot, tāpēc viņa liekas vieglprātīga un nepietiekami praktiska.

Bieži tādu mammu bērni tiek audzināti visatļautības garā, un bez īpašiem audzināšanas principiem: mamma-Dvīņi daudz viņiem atļauj cerībā, ka bērni paši dzīves gaitā sapratīs, kas ir labi, un kas ir slikti.

Tomēr tāda mamma vienmēr saviem bērniem atradīs izklaides un ar lielu prieku tajās piedalīsies. Mamma-Dvīnis ir demokrātiska dāma, savam bērnam viņa būs tieši tas draugs, kurš var paspēlēt ar viņu jebkuru spēli.

Mammas-Dvīņi viegli komunicē ar saviem bērniem, bet ir virspusējas. Tāpēc bieži ļoti agri pārstāj vērsties pie viņām pēc padoma, pat tad, kad mamma patiesi varētu palīdzēt. Toties draudzīgas attiecības ar bērniem saglabājas visu dzīvi!

Vēzis

Mātišķie plusi: Jūtīgums, mājīgums, laba gaume, uzticība, sentimentālitāte.

Мātišķie mīnusi: Tieksme pārlieku rūpēties, garastāvokļa svārstīas, bailīgums, greizsirdība.

Mātišķais stils: Mamma-Vēzis – tā ir klasiska perētājvista, kas seko līdzi savu bērnu veselīai, kā arī, lai tie laikus tiktu pabaroti, un kā tie ir apģērbti. Mamma-Vēzis izrāda īpašu tieksmi kontrolēt savu bērnu darbības, pastāvīgi par tiem rūpējas. Bieži vien tas pārvēršas par pārlieku aprūpi un totālu kontroli. Toties tāda mamma ir ļoti labsirdīga un sirsnīģa, un tieši šīs īpašības dēļ viņai var daudz ko piedot.

Sentimentālisms, kas raksturīgs šai zīmei jau no bērnīas, ir izteikts arī brieduma gados. Jau kļūstot par mammām, viņas glabā visu svarīgo un pēc viņu domām nozīmīgo – fotogrāfijas, vēstules, blociņus.

Mamma-Vēzis ir silta un mīloša, bet pārāk nopietni attiecas pret bērnu audzināšanu un viņu mācībām. Toties bērni izaug ļoti ģimeniski un mājinieciski. Tiesa, agrīnā emocionālā attīstība mammas jūtu ietekmē tālāk rada bērniem problēmas mīlas lietās.

Lauva

Мātišķuma plusi: Rotaļīgums, līderība, atjautīgums, pārliecinātība.

Мātišķuma mīnusi: Egocentrisms, dramatisms, pārlieku liels enerģiskums, pārlieku liels optimisms.

Мātišķuma stils: Mamma-Lauva ļoti ciena un mīl sevi un savu imidžu sabiedrībā, ārēji viņa parasti izskatās spilgtāk par citiem. Mamma-Lauva saviem bērniem uzstājas kā autoritāte, un viņas priekšnieces tēlam pašas bērnu acīs ir jābūt ideālam, tāpēc tādas mammas bērni bieži izaug ar tieksmi pakļauties un paklausīt.

Mamma-Lauva bērniem māca pārliecinātību un iedomīgumu, lai kaujā viņi nepazustu.

Mamma-Lauva labāk redz sevi, nekā bērnus. Viņai patīk parunāt par bērniem ar draudzenēm, bet uzmanību velta pamatā ārējai pusei. Bērni viņai izskatās labi un ir skaisti ģērbti, bet viņu iekšējai pasaulei viņa bieži vien velta nepietiekoši daudz uzmanības.

Jaunava

Мātišķuma plusi: Organizētība un kārtīgums, veselais saprāts, veselīgi ieradumi, intelekts.

Мātišķuma mīnusi: Kategoriskums, nemierīgums un nervozitāte, pašapmierinātība, pārlieku liela tieksme visu analizēt.

Mātišķuma stils: Mamma-Jaunava  ir ārkārtīgi gādīga un rūpīga. Viņa izrāda paaugstinātu uzmanību savu bērnu ārējam izskatam: vai viņi ir kārtīgi apģērbti, vai nav saburzījies izgludinātais apģērbs, vai tie ir labi paēduši, vai ir veselīgs to ēdiens. Bieži vien rūpes par bērniem pārvēršas par pašmērķi.

Toties tieši mamma-Jaunava spēj iemācīt bērniem darbspējīgumu un neatlaidību, spēju ņemt vērā katru sīkumu un neko neaizmirst.

Ar tādu pašu stingrību šīs mātes māca mazuļiem labu gaumi, māca rīkoties pareizi un visam pieiet ar vēsu prātu. Zem veselīga dzīvesveida devīzes Mamma-Jaunava īpašu uzmanību velta higiēnai un ēšanai.

Mamma-Jaunava ir ļoti rūpīga, un gatava atbalstīt bērnu visu dzīvi, bet viņa savas jūtas vairāk izrāda ar darbiem, bet bērnam bieži vien pietrūkst tieši glāstu.

Svari

Mātišķuma plusi: Pacietība, izsmalcinātība, laba gaume, taisnīgums.

Mātišķuma mīnusi: Nepastāvīgums, snobisms, godkāre, iedomība.

Mātišķuma stils: Mamma-Svari ir samērā demokrātiska mamma, kas cenšas līdzsvaroti un vispusīgi audzināt savus bērnus. Viņa ir samērīgi stingra un samērīgi laba. Tādai mammai viss ir nomērīts un noteikts vajadzīgajās devās.

Mammas-Svaru bērni apgūst no viņas lojalitāti pret ārējo pasauli un pasaules mīlestību, spēju nogludināt konfliktas situācijas, un atrast kopīgu valodu ar visiem visapkārt.

Dažreiz kaitinošā un aizsvilstošā, bet taisnīgā un maigā Mamma-Svari spēj gan palasīt bērniem pasaku, gan arī taisnīgi sodīt.

Bieži vien mamma-Svari savam bērnam ir vairāk draudzene, nekā mamma. Tāda audzināšana ļoti palīdz bērniem viņu tālākajā mīlestības un ģimenes dzīvē. Bet, ja mamma ir vientuļa, viņa sagaida no bērna, ka viņš aizstās viņai trūkstošo partneri, tādējādi uzspiežot viņam savu emocionālo dzīvi.

Skorpions

Мātišķuma plusi: Spēks, noturīgums, intuīcijas, gribasspēks.

Мātišķuma mīnusi: Kontrole, paranoja, emocionāls vēsums, pārlieku liels uzstājīgums, trakums.  Контроль, паранойя, эмоциональный холод, помешательство, чрезмерная настойчивость.

Мātišķuma stils: Mamma-Skorpions  ir ļoti sarežģīta. Viņai bieži pašai ar sevi nav viegli, kur nu vēl pašai ar saviem bērniem. Te viss ir atkarīgs no viņas garīgās attīsības līmeņa. Mamma, kura nav pārāk garīgi attīstījusies, visu dzīvi spiedīs, pat bradās kājām savus bērnus ar savu autoritāti un uzskatiem par dzīvi, mācot viņiem to, ka visa dzīve ir vien cīņa, un ka ir jāspēj aizsargāties.

Attīstītāka mamma būs lojālāka un mazāk despotiska ar bērniem, un tas palīdzēs viņiem pasargāt nervu sistēmu un pašcieņas sajūtu.

Mīlestība pret bērniem tādai mammai ir bezgalīga, bet uzticība – bez robežām. Tāda mamma spēj atpazīt savā bērnā talantu un ievirzīt viņu pareizajās sliedēs.

Mamma-Skorpions pastāvīgi saviem bērniem rada emocionālus stresus. Viņa tiecas iejaukties visas situācijās bērna dzīvē, pati par to ļoti pārdzīvojot. Viņai gribas visu laiku kontrolēt savus bērnus.

Strēlnieks

Мātišķuma plusi: Avantūrisms, gudrība, humora sajūta un mēri.

Мātišķuma mīnusi: Nepacietība, rupjība, tiešums, spontanitātes pārbagātība, nekārtība.

Мātišķuma stils: Mamma-Strēlnieks  ir optimistiska un viņa nav pārlieku kritiska. Viņa samērā viegli skatās uz dzīvi. Viņai mūžīgi velk uz nezināmām vietām un tāliem mērķiem. Tāda mamma daudz braukā un ceļo kopā ar saviem bērniem.

Mamma-Strēlnieks pastāvīgi atrodas kustībā, un bērni apgūst šādu dzīves ritmu, kļūst tādi paši viegli, nebaidoties riskēt, lai sasniegtu mērķus.

Mamma-Strēlnieks vislabāk prot sarīkot jebkurus svētkus, pasākumu vai gājienu, vienkārši tā, ka viņas bērniem tas liksies kā īsts piedzīvojums. Bet mammas neticamā humora izjūta nekad neļaus viņas bērnam garlaikoties.

Mamma-Strēlnieks ir uzmanīga pret bērnu, un palīdz viņa intelektuālā attīstībā. Bet emocionālā dzīvē bērni mēdz būt pārāk ātri atstāti paši savā vaļā.

Mežāzis

 

Mātišķuma plusi: Plānošana, kārtība, tradicionālās vērtības, secīgums, pacietība, izdoma.

Мātišķuma mīnusi: Satraukums un trauksme, pārlieku liela piesardzība, pesimisms, šaubas par sevi, pārlieku liela nopietnība.

Мātišķuma stils: Mamma-Mežāzis  ir ļoti ieturēta un, kā likums, mazrunīga. Viņas dzīves noturīgumu un spītību var apskaust. Viņa nejūsmos un nepiedos savu bērnu nevainīgās palaidnības, bet gan kārtīgi viņus sarās.

Mammu-Mežāžu bērni mācās nopietni un mērķtiecīgi skatīties uz dzīvi, kā arī taupīt un būt praktiskiem, kas citu zīmju mammām var likties esam skopums un alkatība.

Mamma-Mežāzis mēdz būt pārlieku organizēta. Pārlieku nopietna attieksme pret pareizu režīmu un kārtību mājā var izraisīt bērnā nebrīves sajūtu. Tiesa, tas tiek izlīdzināts ar cieņu pret bērna personību.

Turklāt Mežāža bērni attīstās ātrāk intelektuāli, nekā emocionāli. Tā iemesls ir Mežāžu ieturīgums mīlestības izrādīšanā.

Ūdensvīrs

Мātišķuma plusi: Jauneklība, oriģinalitāte, taisnīgums.

Мātišķuma mīnusi: Aprobežotība, satraukums un dramatisms, norobežošānās, pārlieku liela nežēlība.

Mātišķuma stils: Mammai-Ūdensvīram patīk pamuļķoties. Tādai mammai parasti nav striktu principu un īpašas audzināšanas programmas. Viņa neuzskata, ka bērnu kaprīzes būtu jāņem vērā.

Viņas bērni aug visatļautības un maksimālas izteiksmes brīvības atmosfērā, kas ne vienmēr ir labi.

Mamma-Ūdensvīrs ļauj saviem mazuļiem brīvi domāt un darboties, lai paši sajūt, kur atrodas atļautā robežas. Viņa spēj iemācīt bērnus, kā dzīvot cietsirdīgajā mūsdienu pasaulē, pateicoties jautrajam garam un neticamajai emocionalitātei.

Mamma-Ūdensvīrs ir visautoritārākā no visiem. Tāpēc bērni ar spēcīgu individualitāti pie viņas izaug par buntiniekiem. Bērnus ar vāju individualitāti viņa var pavisam mierīgi apspiest, un uz visu mūžu piesaistīt tos sev.

Zivis

Мātišķuma plusi: Līdzcietība, attīstīta iztēle, rūpes, atjautīgums.

Мātišķuma mīnusi: Ekscentriskums, manipulēšana, nenoturīgums, vainas sajūta.

Мātišķuma stils: Mamma-Zivs parasti ir jūtīga un melanholiska, uz saviem bērniem skatās kā uz maziem eņģelīšiem, ir ļoti sentimentāla. Tādas mammas bērniem nav viegli, jo viņa ir pārāk atkarīga no sava garastāvokļa un pašsajūtas: šodien var būt garīga un mīloša, bet rīt – atsvešināta un nejauka.

Tāpēc mammas-Zivju bērniem nākas pielāgoties viņas stāvoklim, un tāda atkarība parasti bojā bērnu raksturu, liekot liekuļot un pielabināties, lai iegūtu kārtējo mātes mīļuma porciju.

Mammas-Zivis nemāk strikti novilkt robežu starp sevi un bērniem: viņas sajūt bērnus kā savu turpinājumu. Tāpēc bērni bieži vien tiek informēti par tādām mammas dzīves detaļām, kurām tie ir par mazu. Tas veicina pāragru bērna emocionālās un seksuālās dzīves attīstību, bet arī liedz tiem stabilu ētisku atbalstu.

Vai jūs piekrītat šāda veida apgalvojumiem? Atcerieties, kā jūs audzināja jūsu mamma! Vai ir līdzības? Nē?

avots: zhenray.ru

Pievienot komentāru