Patversmē atstātais pitbuls raudāja: viņu izmantoja, un pēc tam izmeta

Arī šoreiz talkā nāca Facebook spēks.

Ieraudzīt suni, kuru nodeva un sāpināja tie, kurus viņa mīlēja par visu vairāk pasaulē – tas ir sirdi plosošs skats. Diemžēl katru dienu dzīvnieki tiek izmesti uz ielas, tie nonāk patversmēs gaidot, kad kāds viņiem sniegs otro iespēju iegūt ģimeni, raksta Newsner.

Charlotte Mecklenburg Animal Care & Control (CMACC) DienvidKarolīnā ir viena no tādām patversmēm, un Sāra bieži to apmeklē kā brīvprātīgā. Viņa ir pieradusi ieraudzīt panīkušu, salauztu dzīvnieku purniņus, kuri gaida savas jaunās mājas.

Pat Sāra bija līdz sirds dziļumiem satriekta, kad iepazinās ar Kanēlīti. Tā bija pitbula sugas sunīte, kas uz Sāru skatījās ar asarām acīs pat tad, kad viņa gāja vien garām. Tomēr tas, ko viņa uzzināja par Kanēlītes pagātni, lika viņai pieņemt svarīgu lēmumu.

Tika noskaidrots, ka Kanēlītei bija 7 gadi, un ka viņas īpašnieki viņu izmantoja kā šķirnes suni. Kad viņu vairs nevarēja šim mērķim izmantot, viņu vienkārši atveda un atstāja patversmē.

Savā ierakstā sociālajā tīklā Facebook Sāra uzrakstīja: “Kāds šo nabaga mammīti atstāja patversmē, atņemot viņai bērnus. Katru reizi, kad es apstājos, lai ar viņu parunātos un pateiktu, ka man žēl, viņas acis bija asaru pilnas!”

Viņa ļoti gribēja palīdzēt nelaimīgajai sunītei, tāpēc publicēja Facebook video par viņu. Video acumirklī izplatījās pa visu internetu. Daudzi cilvēki gribēja paņemt Kanēlīti, un to skaits kļuva arvien lielāks un lielāks. Sāra bija jo īpaši laimīga, kad Kanēlīti gribēja pie sevis paņemt viņas draudzene.

Megana Šeltone teica: “Manā sirdī pitbuliem vienmēr ir īpaša vieta. Es domāju, ka šo šķirni neuztver īsti pareizi. Un, kad es viņu ieraudzīju raudam būrī, es arī apraudājos. Tāpat kā mani bērni. Es parādīju viņas fotogrāfiju savam vīram, un viņš teica, ka mums jau rīt ir jāaiziet un jāpaskatās uz viņu”.

Acumirklīga draudzība.

Kanēlīte ātri sadraudzējās ar Meganu. Patiesībām, viņa nepārtrauca vicināt asti visu viņu satikšanās laiku. Sāra šo satikšanos iemūžināja video, un publicēja savā profilā Facebook. Pagātnē palika Kanēlītes asaras, kas mijās ar uztraukumu, kuru nebija iespējams noslēpt.

Šeltonu ģimenē jau dzīvo trīs gadus vecais pibuls Blū, un tāpēc atlika vien paskatīties, vai abi suņi varēs viens otru pieņemt, un kopā līdzpastāvēt. Un, par laimi, viņi viens otram iepatikās.

Kanēlītei tika dots jauns vārds – Rozija, lai nekas neatgādinātu par viņas ciešanām. Rozijai uzradās mīloša ģimene, bet Šeltonu ģimenei – īpašs suns.

Lūk, kāds patiess stāsts no dzīves!  

avots: en.newsner.com

Pievienot komentāru