Pēc Zodiaka zīmes grupējam sievietes attiecībās no labākajām līdz sliktākajām – kurā vietā esi tu?

Mēs katra attiecībās esam citādākas, tomēr tas ir atkarīgs no mums pašām tikpat daudz, cik no otra cilvēka. Bet ir iespējams izdalīt, kuras sievietes ir labākas sievas saviem vīriem – paskaties, kurā vietā ierindojies tu!

1. Strēlnieks

Lai gan Strēlnieks pats sev ir lielākais kritiķis, viņš nekad otram cilvēkam neliks justies slikti. Strēlnieks cenšas “pacelt” cilvēku, kuru mīl, lai viņš spētu saredzēt savu potenciālu. Strēlnieks vispirms domā par citiem un tikai tad pats par sevi, tādēļ attiecības ar viņu veidojas viegli. Kad esi ieguvis Strēlnieka uzticību, vari būt drošs, ka tā tiks saglabāta.

2. Zivis

Sākotnēji viņas šķiet super-kautrīgas, Zivis grūdīs tevi prom, tomēr tajā visā ir kaut kas ieintriģējošs. Kad Zivis ielaidīs tevi savā sirdī, sapratīsi, ka nav nekā labāka par to. Kā draudzene viņa ir numur viens atbalsta sistēma, kura vienmēr nostāsies mīļotā cilvēka pusē. To nevar nenovērtēt!

Lasi vēl: Vecāku horoskops: kļūdas, kuras tu pieļauj, audzinot bērnu

3. Mežāzis

Mežāzis no dzimšanas jau ir perfekcionists. Kad runa ir par attiecībām, viņš centīsies no sevis “dabūt” laukā visu to labāko, lai šī savienība izdotos. Tomēr jāatceras, ka Mežāzis attiecībās vienmēr būs dominējošais, aizstāvēs otru no visa un visiem. Tie cilvēki, kurus Mežāzis mīl, viņam ir paši svarīgākie.

4. Svari

Svari ir viena no laipnākajām Zodiaka zīmēm. Attiecībās viņi cenšas izvairīties no konfliktiem, tomēr šo lietu “krāšana” beigās var novest pie dažādiem nepatīkamiem izvirdumiem. Attiecībās Svari ir “devēji”, tādēļ nereti aizmirst par savām vajadzībām. Pozitīvi ir tas, ka Svari ir sabiedriski un vienmēr parūpēsies par to, lai arī mīļotais cilvēks visur piedalītos.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru