Pēkšņi miris miljonārs un slavena Latvijas uzņēmuma īpašnieks

Šodien klajā nākusi sēru vēsts, ka negaidīti un pēkšņi miris miljonārs un liela Latvijas uzņēmuma īpašnieks.

Pagājušā gada nogalē negaidīti miris mazumtirdzniecību veikalu tīkla “Elkor” dibinātājs un īpašnieks Aleksandrs Popovs (18.02.1968. – 26.12.2020.), pavēstīja SIA “Elkor grupa” valdes loceklis Ronalds Feldmanis.

Popovs mūžībā aizgāja 2020.gada 26.decembrī, 52 gadu vecumā.

“Visu savu dzīvi Aleksandrs Popovs veltīja ģimenei un “Elkor” uzņēmuma attīstībai, katram sniedzot uzmanību, stingru vadību un atbalstu. Savās vīzijās un kompānijas attīstības stratēģijā viņš daudzkārt apsteidza laiku un bja soli priekšā, nemitīgi liekot mainīties, pilnveidoties, attīstot dažādus virzienus, lai pielāgotos mainīgajai biznesa videi.

Aleksandrs Popovs nekad neapstājās pie sasniegtā, vienmēr meklēja jaunus izaicinājumus, turpināja izvirzīt jaunus ambiciozus mērķus sev, kopmpānijai un tās darbiniekiem. Aleksandrs Popovs mācēja saskatīt jebkurā cilvēkā viņa stiprās puses, tās izcelt un palīdzēja tās pilnveidot,” teikts uzņēmuma paziņojumā.

Lasi vēl: Patiesība nāk gaismā! Sieva atklāj Gvido Lingas oficiālo nāves iemeslu

Savu uzņēmējdarbību Popovs uzsāka 1989.gadā ar apģērbu ražošanu un tirdzniecību un gadu gaitā “Elkor” attīstīja līdz vienam no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā. “Elkor” 32 gadu pastāvēšanas vēsturē ir strādājuši vairāk nekā 10 000 darbinieku.

“Elkor” veikalu tīklu pārvalda SIA “ETG”. Kompānijas kapitālā 99% piederēja Popovam. Viņš bija arī vienīgais “Elkor grupas” īpašnieks.

COMMENTS

Pievienot komentāru