Piesargies no iemīlēšanās Skorpionos

Uzticība viņam ir viss. Viņš jūs nekrāps un jums nemelos, dodot priekšroku pateikt visu patiesību tieši sejā.

Daži Skorpionu uzskata par aukstu un bezsirdīgu, bet katrs, kas ir izjutis mīlestību pret Skorpionu, zina, ka viņa sirds ir dziļa, tumša un pilna ar mīlestību.

Viņi runā tikai tad, kad tam ir kāda nozīmē, un klausās vairāk nekā runā.

Viņam ir bieza āda, un viņš ir sarkastisks, bet tikai sākumā, lai labāk iepazītu Skorpionu, ir nepieciešama pacietība.

Piesargieties iemīlēties Skorpionā, jo tiko jūs to izdarīsiet, viņš izmanīs jūsu cerības no mīlestības un attiecībām. Viņš kļūs jums par standartu, ar kuru jūs visus salīdzināsiet.

Piesargieties būt par viņa draugu.

Viņš ir uzticīgs, viņš par jums cīnīsies un sniegs savu plecu, ja jums tas būs nepieciešams.

Viņš sniegs jums vislabāko padomu, un atbalstīs, kad pārējie jūs pametīs. Viņš pacels telefonu, lai arī cikos jūs zvanītu. Viņš dara visu iespējamo un neiespējamo to cilvēku labā, kuri ir to pelnījuši.

Piesargieties draudzēties ar Skorpionu, jo šī draudzība ilgst visu dzīvi, ja jūs nopelnīsiet Skorpiona uzticību.

Bet, ja viņš pieķers, ka jūs melojat vai mānaties, ja sapratīs, ka jūs viņam neesiet pārāk labi. Viņš izmetīs jūs no savas dzīves, neko nepaskaidrojot. Viņš vienkārši pazudīs.

Viņš nedos otru iespēju, jo tic, ka cilvēki parāda tikai vienu reizi parāda savu patieso seju. Viņš nepiedod, jo tiko jūs viņu piemānīsiet, viņš nekad no jauna vairs nespēs jums uzticēties.

Viņš skatīsies jums garām pat, ja pienāksiet viņam tuvu klāt.

Visbriesmīgākais Skorpionā ir tas, kā viņš kontrolē savas emocijas, pat sliktās.

Tāpēc esiet uzmanīgi, kad kļūsiet par Skorpiona ienaidnieku, viņš var nebilst ne vārda, bet jūs būsiet to cilvēku sarakstā, kuriem viņš atriebsies vai nu pats, vai arī atstās jūs karmas ziņā. Un vienīgais, kas ir briesmīgāks par karmu, ir saniknots Skorpions.

avots

Pievienot komentāru