Policija aizturējusi vīrieti, kurš izteicis draudus deputātam Jurim Pūcem; pie aizdomās turētā atrod narkotikas

Valsts policija (VP) ir uzsākusi kriminālprocesu par huligānismu saistībā ar internetā publicēto video, kurā kāds vīrietis Vecrīgā agresīvi seko līdzi Saeimas deputātam Jurim Pūcem (AP), izsakot viņam dažādus draudus, noskaidroja portāls “Delfi”.

VP konkrētu personu vārdus savā izsūtītajā relīzē un vietnē “Twitter”, kur publicēts paziņojums, gan nemin.

Kārtības sargi norādīja, ka kriminālprocesa ietvaros tika nopratināti liecinieki, kā arī piektdien, 29. oktobrī, policijā vērsās persona par saņemtiem draudiem. Likumsargi personu identificēja un, noskaidrojot atrašanās vietu, policisti piektdien, 29. oktobrī, viņu aizturēja. Kratīšanas laikā pie personas tika konstatēts maisiņš ar zaļganbrūnu augu izcelsmes vielu, iespējams, marihuānu, kam tiks veikta ekspertīze.

Šobrīd aizturētais atrodas izolatorā.

Lasi vēl: https://abiem.eu/daugavpils-slimnicas-arstei-sirds-ir-pilna-vina-veltijusi-skarbu-uzrunu-nevakcinetajiem/77047

Persona jau iepriekš ir nonākusi policijas redzeslokā par dažādiem likumpārkāpumiem. VP aicina sabiedrību izvērtēt savas izpausmes sociālajos tīklos, jo interneta vidē izdarīts noziedzīgs nodarījums ir pielīdzināms reālajai dzīvei.

Likumsargi atgādina, ka Krimināllikumā ir paredzēta atbildība arī par sociālā naida izraisīšanu, neslavas celšanu un draudiem nodarīt smagus miesas bojājumus.

Portālam “Delfi” zināms, ka aizturētais iepriekš vairākkārt izsekojis dažādus politiķus, filmējot tos.

Pievienot komentāru