Politiķis Možvillo: Mani biedē pie varas esošo apmātība ar vakcināciju

13.Saeimas deputāts Māris Možvillo savā facebook lentā publicējis sašutuma pilnu ierakstu, atstāstot kādā komisijas sēdē pieredzēto. Ieraksts izpelnījies soctīklu lietotāju ievērību.

“Vakar Publisko izdevumu un revīzijas komisijas sēdē uzstājās uzaicinātās personas no Veselības ministrijas ar pašu ministru priekšgalā. Mēģināja izstāstīt kur lika kāpostu 80 citronu apmērā, kas pazīstamas ar koda vārdu “dārgās gultas”.
Brīnumainā kārtā par šo summu iztērēšanu savu sašutušo vaigu rādīja ne tikai opozīcijas deputāti, bet arī paši koalīcijas spēki. Gribēja zināt kur “daudzā” nauda devusies un kādās kabatās sagūlusi. Sēde bija gara ar daudz powerpointīgām bildītēm un exceļotām tabulām.

Man radās pārliecība, ka naudas ceļus nespēja izskaidrot tērētāji un vēl mazāka sapratnes dzirksts par tēriņiem bija redzama koalīcijas ļaužu acīs.

Mani interesēja 2 jautājumi, kurus arī uzdevu. 1. Vai VM ir plāns kā rīkoties tad, ja tomēr neizdosies nošpricēt visus un ne visi izslimos lai tiktu pie svētā grāla – QR koda. Atbildes vietā ministra tiriāde par to, ka valsti var glābt tikai šprice.

 

 

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru