Publicēta neoficiāla informācija, kas ir Mārtiņa Bunkus slepkavības iespējamie organizētāji

Jauns.lv rīcībā ir nonākusi neoficiāla informācija, ka aizdomās par savulaik nogalinātā maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus slepkavības pasūtīšanu un organizēšanu, iespējams, ir aizturēti Mihails Uļmans un Aleksandrs Babenko.

 

Uļmans ir uzņēmuma “Mego” dibinātājs, kā arī “LPB Bank” padomes priekšsēdētāja vietnieks. Savukārt Babenko ir Uļmana partneris un uzņēmuma “Mego” līdzīpašnieks.

Starp Bunkus un Uļmanu ir sens konflikts, kura sākumi meklējami vēl 2008. gadā, kad Bunkus kļuva par pārtikas vairumtirdzniecības uzņēmuma “Rego Trade” maksātnespējas administratoru.

Lasīt vēl –“Netaisiet tik lielu troksni …” Raimonds Pauls izteicās par Uzvaras pieminekli

Viņš konstatēja ļaunprātīgas maksātnespējas pazīmes, jo īsi pirms uzņēmums bija pārdots ārzonas kompānijai, no tā bija izņemti visi kaut cik vērtīgie aktīvi, bet valdē iecelti vairāki bezpajumtnieki.

 

Rezultātā Bunkus caur tiesu izdevās piedzīt no īpašniekiem visai ievērojamas naudas summas. Vairāki kriminālprocesi, konflikti un dažāda veida tiesāšanās un starp Bunkus, Uļmanu un Budovski turpinājās līdz pat administratora nāves dienai.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru