Riga Business School un Junior Achievement Latvija mācīs jauniešus vairāk kā 20 valstīs

No 2018. gada janvāra līdz martam Riga Business School (RBS) sadarbībā ar Junior Achievement Latvija (JA Latvija) nodrošinās uzņēmējdarbības uzsākšanas tiešsaistes apmācības jeb vebinārus jauniešiem no vairāk kā 20 Eiropas Savienības valstīm.

Apmācībās iekļautās tēmas ir par biznesa ideju un tā uzsākšanu, galvenie jautājumi – Kā izveidot savu biznesa ideju? Kā attīstīt pārdošanas stratēģiju? Kā ieiet jaunā tirgū?

“Šī iniciatīva pierāda, ka RBS konkurē ar starptautiskiem standartiem. RBS ieguldījums ir profesionāli pasniedzēji ar pieredzi globālos uzņēmumos. Tā ir lieliska iespēja jauniešiem iegūt patiešām kvalitatīvu informāciju un tikties ar pasaules līmeņa ekspertiem. Ar JA Latvija mums izveidojusies ilggadēja, veiksmīga sadarbība tajā skaitā arī šādos starptautiskos projektos,” saka apmācību vadītājs un RBS asoc. profesors Klaudio Rivera (Claudio Rivera).

Apmācības vadīs RBS pasniedzēji Pīters Jangs (Peter Young) un Gregs Māters (Greg Mathers) no ASV, kā arī Milads Asdahī (Milad Asdhagi) no Kanādas.

Pīters Jangs ir PR un mārketinga profesionālis ar bagātu pieredzi uzņēmējdarbībā, Sanfrancisko Silīcija ielejas Start-up uzņēmumu mentors un pasniedzējs. Kā vecākais padomnieks strādā Relax news – vienā no vadošajām ziņu aģentūrām, kas veido saturu mājaslapām, sociālajiem tīkliem, mobilajām ierīcēm.

Grega Mātera profesionālā darbība saistīta ar vadības konsultācijām, apmācību īstenošanu, biznesa stratēģiju un līderības attīstīšanu. Kā sertificēts treneris un uzņēmumu konsultants G. Māters strādā Adizes institūtā, ir uzstājies arī Rīgas TedEx konferencē.

Savukārt Milads Asdahī ir mārketinga un pircēju uzvedības speciālists, kā arī stratēģiskās plānošanas un ekonomikas eksperts. Kā konsultants M. Asdahī strādājis ar valsts pārvaldes institūcijām, konsultējot Kanādas pašvaldību vadītājus.

RBS jau vairākus gadus ir JA Latvija akadēmiskais partneris, veidojot nodarbības skolēniem un skolotājiem un nodrošinot mentoringu skolēniem. Sadarbība norisinās dažādās projektos, tomēr galvenokārt skolēnu mācību uzņēmumu programmā un TITAN spēlē. Katru gadu RBS piedalās JA Latvija Starptautiskajā skolēnu mācību uzņēmumu festivālā, kā ietvaros šogad arī norisinās mācību uzņēmumu apmācības, kas ir inovācija šajā pasākumā. Skolēni tām aicināti pieteikties, aizpildot pieteikuma anketu, kas pieejama Starptautiskā skolēnu mācību uzņēmumu festivāla mājaslapā www.iscfLatvia.com.

“Esmu gandarīts, ka, pateicoties mūsu un RBS sadarbībai, Skolēnu mācību uzņēmumu programmas dalībniekiem no visas Latvijas ir vienreizēja iespēja saņemt zināšanas no augstākā līmeņa pieredzējušiem un starptautiski atzītiem akadēmiķiem un biznesa praktiķiem. Ļoti ceru, ka skolēniem šī pieredze palīdzēs sasniegt savus mērķus — radīt jaunas, perspektīvas idejas un veiksmīgi vadīt savus mācību uzņēmumus,” viedokli pauž JA Latvija vadītājs Jānis Krievāns.

Pievienot komentāru