Rinkēviča lēmums radījis pamatīgu vētru soctīklos

Piektdien ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs soctīklos paziņoja, ka pieņēmis lēmumu no valsts izstūtīt trīs Krievijas vētniecības dabiniekus. Cilvēki reaģējuši uz šo lēmumu.

Jau vēstīts, ka E. Rinkēviča lēmums ir paziņots Krievijas vēstniekam Latvijā Mihailam Vaņinam, un izraidāmajām personām Latvija ir jāatstāj līdz 23.marta plkst.23.59, atzīmē ministrijas pārstāvi.

Lasi vēl: Raimonds Pauls: Sieva vairs Ukrainas pilsētu Odesu neuzskata par savējo

“Ceru, ka starp šiem darbiniekiem ir kungs, kas piketētājus pie vēstniecības lamāja necenzētiem vārdiem un rādīja attiecīgos žestus. Liels paldies par darbu, Jums kā ĀM tiešām var uzticēties,” komentārā raksta Saeimas deputāta palīdze, aktīviste Selma Lavrence.

“Šķiet, ka ir pienācis laiks pārraut diplomātiskās attiecības ar krieviju. Pilnīgi nevajadzīgs pasākums,” uzskata komentētāja.

“Kad mēs atsavināsim oligarhu īpašumus? Kāpēc citas valstīs vēl dārgākas lietas tiek atsavinātas, bet labākais ko mēs spējam ir tikai “iesaldēt”??? Mums labāk kā jebkurai valstij rietumEU būtu jāapzinās, kāda ir patiesā oligarhu līdzekļu izcelsme!” – norāda komentāra autors.

 

 

 

 

Ej uz nākošo lapu un lasi raksta turpinājumu!

COMMENTS

Pievienot komentāru