Sākusies reģistrācija dalībai “Transporta dienās 2019”

Latvijas nacionālo kravas ekspeditoru un loģistikas asociāciju LAFF sadarbība ar SIA Vervo aicina pieteikties dalībai “Transporta dienās 2019”, kas notiks atpūtas kompleksā “Turbas”, Ikšķiles novada Tīnūžu pagastā no 7. līdz 9. jūnijam.

Pasākumu organizē Latvijas nacionālo kravas ekspeditoru un loģistikas asociāciju LAFF un pilna servisa loģistikas uzņēmums SIA Vervo, kas uzņēmušies iniciatīvu radīt neformālu pasākumu nozares uzņēmumiem. “Ideja par kopēju nozares pasākuma organizēšanu radās 2018. gadā, kas bija SIA Vervo 10. jubilejas gads, kam par godu organizējām pirmās “Transporta un loģistikas spēles”, atklāj SIA Vervo direktors Māris Dreimanis, piebilstot, ka pasākums pulcējis ap 500 nozares pārstāvju un, ņemot vērā dalībnieku pozitīvās atsauksmes, uzņēmums nolēmis turpināt tradīciju, attīstīt pasākuma koncepciju un tā programmu, lai kopā ar sadarbības partneriem sportiskā un azartiskā gaisotnē stiprinātu sadarbību un apspriestu nozares jaunumus un aktualitātes.

“Transporta dienas” tiks ieviestas kā ikgadēja tradīcija, kas ļaus nozares profesionāļiem un viņu ģimenēm sportiskā gaisotnē:

· Iepazīt citam citu;

· Veicināt savstarpējo sadarbību;

· Dibināt jaunus kontaktus;

· Apspriest aktuālos jautājumus par nozari.

Šogad “Transporta dienas2019” dalībniekiem būs iespēja sacensties trijos tradicionālajos un 10 netradicionālajos komandu sporta veidos, kā arī pārbaudīt veiklību un attapību 10 individuālajās disciplīnās. Tāpat būs iespēja pārbaudīt spēkus arī kādā no trim tehniskajiem sporta veidiem. Līdztekus uzņēmumu komandu aktivitātēm norisināsies radošās darbnīcas bērniem un citas izklaides kā lielajiem, tā mazajiem sporta spēļu dalībniekiem.

Paralēli sportiskajām aktivitātēm sadarbībā ar “Transporta dienas 2019” atbalstītāju, autoparka vadības risinājumu uzņēmumu “Mapon” tiek organizēta jaunāko transporta un loģistikas nozares tehnoloģiju izstāde, kurā būs iespēja aplūkot gan jaunākos kravas auto, gan piekabes un puspiekabes. Tāpat apmeklētāji varēs iepazīties ar “Mapon” piedāvātajiem tehnoloģiskajiem risinājumiem, kā arī veikt transporta un ekspeditoru seretifikāciju, ko piedāvā pasākuma partneris “Cargo.lt”.

Pasākuma pirmajā vakarā par muzikālo noskaņu rūpēsies grupa “Zelta Vilks”, iesildot publiku nākamās dienas sporta aktivitātēm. Savukārt otrās dienas, tostarp sporta spēļu noslēgumā ar jau labi zināmām dziesmām dalībniekus priecēs BERMUDA DIVSTŪRIS un DJ ALEX.

Paredzams, ka “Transporta dienās 2019” piedalīsies vairāk nekā 100 uzņēmumu komandas. Agrā komandu reģistrācija notiek līdz 22.martam, un to iespējams ērti ir izdarīt šeit: https://transportadienas.lv/lv/

Pievienot komentāru