Šamanis pastāstīja man, ka visām slimībām ir tikai 4 iemesli. Tas ir mūsu iekšējais stāvoklis

Šamaņi nav burvji, bet parasti vīrieši un sievietes, kuri spēj saskarties ar augstākās apziņas stāvokli. Bieži vien šamaņi ir garu starpnieki un izredzētie. Viņiem piemīt spēja redzēt citu, īpašu realitāti un ceļot tajā.

Šamanis ļoti skaidri nošķir ķermeņa un gara dziedināšanu un apskata tos kā papildinājumu vienu otram. Lai tiktu galā ar slimību, tradicionālais šamanis daudz uzmanības velta kopsakarībai starp cēloni un sekām. Visas slimības pēc viņu domām ir vienkārši sekas. Lai dziedinātos, mums jānovērš pamatcēloņi, paziņo Awareness Act.

Ir tikai 4 pamata iemesli saslimšanai. Un tās nav baktērijas vai vīrusi, bet mūsu iekšējais stāvoklis.

Dvēseles zaudējums.

Dvēseles vai dzīves enerģijas pazaudēšana notiek stipru traumatisku dzīves notikumu rezultātā. Šis adaptīvais mehānisms, kurš kalpo tam, lai mēs varētu tikt galā un izdzīvot traumējošo situāciju, pietam atsevišķas dvēseles daļas „aiziet”, paņemot sev līdzi sāpes un šoku, pārņemošo emociju vai atmiņas par traumu, kuras varētu būt vienkārši neizturamas cilvēkam.

Bet dvēseles zudumu var uzskatīt par vienu no nopietnākajiem starp četriem iemesliem, un tā kļūst par palaišanas mehānismu dzīvībai bīstamām slimībām.

Hroniskas bailes.

Cilvēks, kurš cieš no hroniskām bailēm, kļūst viegli pieejams slimībām. Tas notiek tādēļ, ka bailes nogalina mūsu spējas kontrolēt savu organismu.

Garīgas ielaušanās un apsēstība.

Tas notiek, kad cilvēkam trūkst gara-sargātāja. Negatīvu domu ietekmē mēs atveram koridoru, pa kuru iekļūst sveša, mūsu dzīvi mainoša būtne. Un mēs sākam realizēt mums svešu programmu.

Disharmonija.

Tas notiek, kad cilvēki zaudē attiecības, kuras viņiem bijušas svarīgas. Piemēram, kad mirst viens no padzīvojuša pāra. Šī disharmonija mūs padara vārgus pret daudzām slimībām.

Lai izvairītos no tādām lietām, vajag periodiski ieiet novērotāja stāvoklī – attālināties no savas personības tēla, izslēgt emocijas un sekot reakcijām, kuras rodas. Tas palīdzēs jums saglabāt iekšējo līdzsvaru. Tāpat nepieciešams atpazīt negatīvās emocijas, un mēģināt neitralizēt tās ar elpošanas palīdzību.

Jūsu uzdevums – vērtēt notiekošo no novērotāja stāvokļa.

Vai jūs ticat šamaņiem?

avots: lifter.com.ua

Pievienot komentāru