Saposies pavasarim

Šo sestdien 16. martā tirdzniecības centrā “baata” gaidāms spožākais šīs sezonas pasākums “Saposies pavasarim”.

No plkst. 12:00 līdz plkst. 16:00 tirdzniecības centrā darbosies profesionālas vizāžistes, kas bez maksas sapucēs dāmas, uzklājot make-up, savukārt “baata” fotostūrītī varēs tikt pie pavasarīgām un profesionālām bildēm. Turklāt visas dienas garumā veikali piedāvās īpašas atlaides klientiem.

“Saposies pavasarim” make-up studija darbosies tirdzniecības centra “baata” otrajā stāvā. Pieraksti uz make-up notiks klātienē pie vizāžistiem un katrā apaļā stundā tiks atvērti pieraksti uz nākamo stundu. Proti, plkst. 12:00 varēs pierakstīties uz nākamās stundas brīvajiem laikiem, kas būs plkst. 13:00, 13:20, 13:40. Viens pucēšanās laiks paredzēts 20 minūtes. Attiecīgi plkst. 13:00 varēs pierakstīties uz nākamās stundas laikiem utt. Bet lai sapostos laikā no 12:00 līdz 13:00 darbosies dzīvās rindas princips.

Savukārt tirdzniecības centra “baata” pirmajā stāvā ikviens būs gaidīts nofotografēties pavasarīgajā fotostūrītī, lai papildinātu savu bilžu albumu ar profesionālām bildēm. Links ar fotoattēliem pēcāk būs pieejams tirdzniecības centra “baata” facebook profilā.

Visas dienas garumā tirdzniecības centra “baata” veikalos būs iespēja īpaši izdevīgi saposties pavasarim, jo jaunajām pavasara kolekcijām un precēm atlaides līdz pat 70 procentiem.

Pasākumu organizē pasākumu aģentūra “Lemon Pepper Events”.

Pievienot komentāru