Šauļos nogalinātajai meitenei, iespējams, greizsirdības dēļ izpildīts “nāvessods”

Otrdien Lietuvas sabiedrību šokēja ziņa par 15 gadus vecas jaunietes slepkavību Šauļos, kuras līķi ietītu paklājā atrada daudzdzīvokļu namu pagalmā pie atkritumu tvertnēm. Kamēr turpinās nozieguma izmeklēšana, sociālajos tīklos parādījušies aculiecinieku publicēti video un liecības, atsaucoties uz TV3.lt, vēsta TV3.lv.

Portāls NRA jau rakstīja, ka pirmdienas vakarā šausminoša vēsts pāršalkusi Lietuvu. Pie kāda konteinera Šauļos atrasts 15 gadus vecas pusaudzes līķis. Aizdomās par slepkavības īstenošanu aizturētas četras personas, no kurām viena ir tikai 14 gadus veca. Viens no aizdomās turētajiem jau iepriekš nonācis likumsargu redzeslokā.

Šauļu iedzīvotāja 19 gadus vecā Indre TV3.lt pastāstījusi, ka vislabāk pazinusi vienu no aizdomās turamajām personām – 14 gadus veco meiteni, kura savulaik bijusi viņas draudzene. Pēc Indres teiktā, traģēdijas cēlonis bija puisis, kuru meitenes nav varējušas sadalīt.

Lasīt vēl –Bez elektrības un ūdens: slimie pensionāri jau gadiem dzīvo siltumnīcā

>

Pirms traģēdijas aizdomās turamā uzaicinājusi meiteni pie sevis mājās. Viņas, izlīgušas.

Bet tad aizdomās turamā izdomāja veikt sāncensei nāvessodu.

Viņa paņēma āmuru un sāka sist meitenei pa seju. Vispirms, kā mēs zinām, trāpīja pa galvu, tā sāka asiņot, jo skāra deniņus. Nav skaidrs, vai viņa tika izvarota, mēs to nezinām,” stāstīja Indre.

TV3.lt uzsver, ka šī ir tikai viena no versijām, kuru varas iestādes nav oficiāli apstiprinājušas vai noliegušas.

Pievienot komentāru