SEB banka paziņojusi būtisku Brīdinājumu visiem saviem bankas klientiem

 

Pēdējā laikā aizvien biežāk sanāk dzirdēt bankas paziņojumus par to, ka tiek izplatītas maldīgas ziņas, ēpasti un pat zvani, kuri vispār un nekādā veidā nav saistīti ar pašu banku vai tās starpniecību. Pie tam, ir jāņem vērā, ka tieši pēdējā īpaši aktivizējušās šīs krāpnieciskās darbības, kurās tad cilvēki tik tiešām arī mēdz uzķerties.

Arī šajā gadījumā banka ir nākusi klajā ar būtisku brīdinājumu par to, ka cilvēkiem no jebkuras bankas ir jābūt ļoti uzmanīgiem, jo situācija itin nemaz nav tik vienkārša, kā mēs varētu domāt. Tādējādi mēs riskējam ar mūsu kontiem, kur tad arī glabājas mūsu naudas līdzekļi. Šī iemesla dēļ SEB banka ir nākusi klajā ar svarīgu paziņojumu, kas attiecas uz visiem bankas klientiem.

Ņemot vērā visu situāciju, šī nemaz nav pirmā reize, kad banka brīdina par šāda veida notikumiem. Runa iet tieši par to, ka SEB bankas vārdā tiek izplatīti krāpnieciski un nepatiesi ēpasti, kuros cilvēki tiek aicināti atvērt mājas lapu. Citos gadījumos tiek aicināti ievadīt interneta bankas vajadzīgo informāciju, ko nekādā gadījumā nedrīkst darīt.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru