Sešas zodiaka zīmes 2022. gadā nokļūs miljonāru aspektā: ienākumu pieaugums neizbēgams

Otri veiksminieki būs Skorpioni. Planēta Plutons atradīsies miljonāra aspektā ar Jupiteru teju visu aprīli, un tieši šajā laikā visi uzsāktie projekti būs veiksmīgs.

Iespējams, iegūsiet investīcijas projektam vai biznesa piedāvājumu no nopietna uzņēmuma. Bet arī Skorpioniem, lai gūtu pasakainus panākumus, nāksies iemācīties iziet uz kompromisu, tad veiksme pavadīs it visā.

 

Ūdensvīrus visu gadu pavadīs panākumi, jo viņi atradīsies Jupitera aizgādnībā. Tas ir svarīgi, jo Jupiters ir uzplaukuma, veiksmes un bagātības planēta. Bet arī Ūdensvīri neizbēgs no zināmiem nosacījumiem, lai sasniegtu panākumus.

Viņiem vajadzēs piestrādāt pie sava pašnovērtējuma. Panākumi un finansiāla labklājība būs atkarīga tieši no Ūdensvīru pašnovērtējuma – jo tas būs augstāks, jo labāki būs darba rezultāti un spilgtāki panākumi. Ūdensvīriem ir pienācis laiks atbrīvoties no bailēm, jo priekšā ir sapņu dzīve, kurā nav vietas bailēm. Bet nevajag pārdzīvot, jo Jupiters palīdzēs arī šajā ziņā.

Veiksmes planēta palielinās jūsu ambīcijas līdz tādai pakāpei, ka gribēsiet iegādāties lidmašīnu un pats to vadīt. Neapspiediet savas ambīcijas, noticiet, ka esat cienīgi saņemt vairāk, un tad pārmaiņas neliks ilgi uz sevi gaidīt. Ir pienācis laiks atzīties pašam sev savās vēlmēs un drosmīgi doties uz priekšu pretī pasakainai dzīvei.

 

Neticama veiksme gaidāma Mežāžiem, jo naudas planēta – Plutons – savu uzmanību pievērsīs tieši viņiem. Viņu panākumi būs atkarīgi no viņiem pašiem: ja viņi nesēdēs rokas klēpī salikuši, tad viņi varēs sasniegt nebijušus augstumus un pacelt savu materiālo stāvokli iepriekš neredzētā līmenī.

Tāpat vajag būt uzmanīgiem attiecībā uz piedāvājumiem, kuri nāks no jūsu radiniekiem, kaimiņiem un kolēģiem – to vidū būs tas, kurš atnesīs finansiālu veiksmi.

Lasi vēl: Šo noteikti jāizlasa tiem, kas dzimuši līdz 1991. gadam

Lauvas gaida liela naudas summa 2022. gada pavasarī, kas var būt saistīta ar mantojuma saņemšanu vai strauju ienākumu pieaugumu. 2022. gadā Lauvas mācēs radīt naudu no nekā.

Viņiem paveiksies gan vērtspapīru un akciju ieguldījumos, gan karjeras izaugsmē darbā. Nebūs nekas, ko Lauvas nevarēs pārvērst naudā. Viņu spēkos būs ikvienu lietu pārvērst par finansiāli izdevīgu.

 

Zivis 2022. gadā būs fortūnas galvenie mīluļi. Veiksme būs ar šīs zīmes pārstāvjiem jau no gada sākuma līdz 10. maijam. Tāds planētu un zvaigžņu izkārtojums sola statusa izaugsmi, kā arī paaugstinājumu darbā.

Karjeras izaugsme dos startu personīgajiem uzkrājumiem. Pilnībā gremdēties finansiālā labklājībā un laimē izdosies 2023. gadā: jo tieši tad Jupiters visu gadu atradīsies jūsu naudas sektorā. Tāpēc 2022. gads sniegs vien ieskatu nākotnes panākumiem un finansēm.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru