Simonjana tiešajā ēterā izteikusies par Galkinu: “Gejs, kurš apprecējās ar sievieti gados, lai novērstu skatu no savas orientācijas”

Krievijas mākslinieka un televīzijas raidījumu vadītāja Maksima Galkina pretkara izteikumi samulsinājuši propagandas kanāla RT galveno redaktori Margaritu Simonjanu.

  1. aprīlī žurnāliste tiešajā ēterā programmā “Vakars ar Vladimiru Solovjevu” kanālā “Rossija” nosauca mākslinieku par “geju” un “niecību”.

“Es tagad jau lūdzu savus draugus un paziņas man nesūtīt to, ko tagad dara Galkins. Es nevaru to klausīties, kā viņš ar dubļiem aplej Krieviju un krievu armiju”, – saka Simonjana.

Žurnāliste izteicās arī par mākslinieka sievu Allu Pugačovu. “Es nezinu, vai to var teikt ēterā, vai nē, bet es pateikšu, jo, ja cilvēks atļaujas tādas lietas, tad arī es sev ļauju pateikt to, ko par viņu domāju. Kad pilnīgi droši visiem ir zināms, ka viņš ir gejs, kurš, apprecēja sievieti gados, lai novērstu skatu no savas orientācijas, lai personīgi kļūtu bagātāks, un, lai viņš varētu pavērt savai karjerai ceļu. Un viņš mēģina savu ne pārāk lētticīgo auditoriju pārliecināt, ka viņiem ir īsta mīlestība. Bet jūs taču saprotat iekšējās liekulības un melu līmeni.” – paziņoja žurnāliste.

“Un tu, melīgais, blēdīgais cilvēk, atļaujies manu dzimteni apliet dubļiem, lai arī tev nav ne mazākā priekšstata ne par ko, ne par militāro operāciju, ne par ģeopolitiku, ne par to, kas vispār ir dzimtene. Nu kas par niecību! Es beigu beigās ļauju sev pateikt par viņiem visu patiesību”, – skarbi izteicās Simonjana.

CITI ŠOBRĪD LASASimonjana tiešajā ēterā izteikusies par Galkinu: “Gejs, kurš apprecējās ar sievieti gados, lai novērstu skatu no savas orientācijas”

Tāpat Simonjana pasvītroja, ka arī turpmāk aizstāvēs savas valsts godu un atbildēs uz citu zvaigžņu skandalozajiem izteicieniem: “Katru reizi, kad viņi kaut ko tādu atļausies… savu emociju izvirdumu… es sev atļaušu daudz spēcīgāku emociju izvirdumu! Ne jau par sevi – par mani viņi neko nesaka, – par valsti!”

Atgādināsim, ka Maksims Galkins uzriez pēc kara sākuma Ukrainā ieņēma pretkara pozīciju un paziņoja sekojošo: “No agra rīta es sazinos ar radiniekiem un draugiem Ukrainā! Vārdiem nevar izteikt, ko es jūtu! Kā tas viss ir iespējams! Karš nevar būt attaisnots! Karam nē”. Februāra beigās Alla Pugačova kopā ar Maksimu Galkinu un bērniem pameta Krieviju un devās uz Izraēlu.

Nesen krievu humorists, televīzijas raidījumu vadītājs un šovmens Maksims Galkins publicēja kārtējo video sociālajos tīklos. Tajā viņš ne tikai visus pareizticīgos apsveica Lieldienās, bet arī uzdeva vairākus jautājumus par nesenajiem raķešu triecieniem Odesā.

 

 

 

Pievienot komentāru