Kaimiņi nosodīja “slinko” vīru, kurš vienkārši gāja blakus sievai, kura pļāva mauriņu. Bet, pēc tam kaimiņi uzzināja viņu stāstu…

Raians un Džesika Armistedi — Ādama draugi. Pēc šīs fotogrāfijas Jūs nevarat nojaust, ka Raians ir nopietni slims. Pašlaik viņš pacietīgi gaida nieres transplantāciju, kas tik izmisīgi ir nepieciešama, bet, pagaidām viņš ir spiests trīs reizes nedēļā iziet dialīzi.

Lielākā daļa cilvēku lieliski saprastu, ja Raians, viņa situācijā, gribētu atpūsties un atslābināties, bet, pēc Ādama vārdiem, būdams policists un aktīvs sabiedrības loceklis, priekš viņa ir VIENMĒR svarīgi, palikt īstam vīrietim.

Tajā dienā, Raians izgāja ārā, lai nopļautu mauriņu. Viņš bija ļoti vājš, bet pārtraukt darbu netaisījās. Tomēr, kad Džesika pamanīja, ka viņš nejūtas labi, tūdaļ saģērbās un steidzās viņam palīdzēt.

Bet, Raians netaisījās tik vienkārši padoties. Neskatoties uz to, ka viņš tomēr atdeva sievai zāles pļāvēju, viņš gāja blakus Džesikai, kamēr viņa pļāva zāli.

“Es domāju, katram pārim ir ko pamācīties no viņiem, — uzrakstīja zem foto Ādams. — Lai arī kas nenotiktu viņu dzīvē, viņi vienmēr nāks viens otram palīgā un nekad nepametīs nelaimē. Ja es varu ko iemācīties no saviem brīnišķīgajiem draugiem, tad tas ir neiedomājamā uzticība, kas vada tos. ”

Šī pāra neaptveramā mīlestība un pašaizliedzība, aizskāra sirdis tūkstošiem cilvēku. Daudzi jautāja Ādamam, vai varētu kā palīdzēt šai brīnišķīgai ģimenei. Tad viņš nolēma izveidot pakalpojumu lapu līdzekļu vākšanai YouCaring, lai savāktu naudu jaunam zāles pļāvējam Džesikai un Raianam.

Lasi arī: Meiteni pa kreisi skolā ķircināja par Žirafi. 8 gadus vēlāk visi sapņo ar viņu fotografēties!

“Armistediem ar to nav nekāda sakara,— piezīmēja Ādams. — Pašlaik viņi guļ un pat nenojauš par šo ieceri. Es parunāšu ar viņiem rīt. Viņi ir patiesi strādīgs pāris, un šī kampaņa ir izveidota pēc nevienaldzīgu cilvēku lūguma, kuri vēlas izdarīt ko jauku šai apbrīnojamai ģimenei. ”


Un viņi, protams, to ir pelnījuši! Bet mēs, savukārt, vēlam Raianam stipru veselību un ātrāku nieres transplantāciju.

Pievienot komentāru