Smagas veselības problēmas skārušas tautā mīlēto aktieri Jānis Jarānu; Atklātas detaļas, kas tieši noticis …

Jānis Jarāns (dzimis 1955. gada 25. jūnijā Rīgā) ir latgaliešu izcelsmes latviešu aktieris, komiķis un producents. Bijis Dailes teātra aktieris, piedalās Valmieras Drāmas teātra un Daugavpils teātra izrādēs kā brīvmākslinieks.

Aktieris un jokdaris, kurš iekarojis teju visas Latvijas teātru, kultūras namu un estrāžu skatuves, līdz šim ir arī bijis aktīvis sociālo tīklu lauciņā.

Abi vadošie bulvārpreses izdevumi “Kas jauns” un “Privātā dzīve” savos 12. oktobra numuros vēsta par aktiera Jāņa Jarāna (66) cīņu par veselību.

LASI VĒL: Svariga ziņa tiem, kuri ir vakcinējušies vai plāno vakcinēties ar “Johnson&Johnson”; Latvijas ārste atklāj ŠO …

Aktieris aizvadītajā ceturtdienā atgriezies mājās pēc teju mēneša, kas pavadīts slimnīcā. Viss sācies ar to, ka kopumā veselīgais Jarāns (nelieto alkoholu, daudz staigā svaigā gaisā) pirms 10 gadiem “noķēris mazu infarktiņu”.

Kopš tā laika ievietoti jau četri stenti un reizi gadā vai divos viņš dodas uz “tehnisko apskati”. Tomēr nesen noskaidrojies, ka aorta paplašinās

 

Šķir otro lapu un lasi turpinājumu …

COMMENTS

Pievienot komentāru