Šo Zodiaka zīmju vīrieši ir visbīstamākie! Īsti asinssūcēji!

Jā, jā, vīrieši nebūt nav nekādi eņģeļi! Lūk, jums arī viskaitīgāko Zodiaka zīmju vīriešu reitings. Atrodi sevi, ja esi vīrietis. Un meitenēm, starp citu, arī ir noderīgi uzzināt, kas viņas sagaida.

Auns

Ja tev sanācis savā dzīves ceļā sastapt Aunu, tad vari savlaicīgi doties uz aptieku pēc antidepresantiem. Šis aunu dzimtas pārstāvis ar savu spītību un egoismu, kas tiek izrādīts ar bērnišķīgu spontanitāti, var divos gājienos tevi iedzīt kapā. Pat, ja viņš zina, ka viņam nav taisnība, viņš vienalga strīdēsies, principa pēc. Viņam vienmēr ir savs viedoklis par jebkuru tēmu, pat par to, kuru slikti pārzina. Asi agresijas uzplūdi un slikta garastāvokļa lēkmes ir šīs zīmes rota. Tiesa, tās pazūd tikpat ātri, cik ātri parādījās.

Vērsis

Vērsis uzskata, ka var izdarīt visu, ko vien vēlas, un, ja reiz tā ir, tad par ko satraukties? Viņš vienmēr ir apmierināts ar sevi. Pat tad, kad tā īsti nav par ko lepoties. Savu nesamērīgo spītīgumu Vērsis uzskata par īsta vīrieša rakstura stingrību, skopumu uzskata par saprātīgu ekonomēšanu, bet tieksmi uz pesimismu – par reālistisku pasaules uztveri.

Dvīņi

Nevienai Zodiaka zīmei nav tādu spēju apgriezt visu kājām gaisā, kā tas ir Dvīņiem. Ar viņiem garlaicīgi nebūs, bet jau otrajā intensīvas saziņas nedēļā tu sajutīsies kā sprinteris starp pārējiem, bezcerīgi atpalicis no pārējiem un līdz nāvei nomocīts. Ja tu spēj paciest Dvīņus un viņu aizraujošo tieksmi pēc pastāvīgām pārmaiņām (ar piebildi, ka Tu pati neesi Dvīnis), tad tev par godu ir jāuzceļ piemineklis. Viņi izklaidējas te šeit, te tur, dievina pūderēt smadzenes un ņirgāties. Nākotne ar viņiem ir vairāk nekā nedroša, toties tagadne ir aizraujoša. Uzticību no Dvīņu puses negaidi, atliek vien aizgriezties – un viņi jau pilnā gaitā flirtē ar tavu draudzeni.

 

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru