“Tā bija ļoti dīvaina sakritība”, atklāj jaunu info par Navaļnija tiesneses nāvi

Vācu ziņu portāls “Bild” publicē ziņu, atklājot Navaļnija tiesneses Natālijas Repņikovas savadās naves aizkulises.

Krievijā 2021.gada septembrī, mira tiesnese Natālija Repņikova, kas dažus mēnešus pirms nāves opozīcijas līderim Aleksejam Navaļnijam piespriesto nosacīto sodu aizstāja ar reālu cietumsodu.

“Pēc tam, kad viņa man piesprieda sodu, viņa caur maniem advokātiem nodeva ziņu, ka viņa patiešām nožēloja savu lēmumu un uzskatīja, ka esmu drosmīgs. Pēc neilga laika viņa nomira. Oficiāli nāves cēlonis bija koronavīruss,” pirmdien apelācijas tiesas sēdē sacīja Navaļnijs.

Viņa pārstāve Kira Džārmaša raidījumā BILD Live sacīja: “Tā bija ļoti dīvaina sakritība, ka tiesnese vispirms nosūtīja Aleksejam ziņu un pēc dažiem mēnešiem nomira.”

Lasīt vēl –Mediji apstiprina izskanējušo informāciju: pēkšņi un negaidīti miris slavens Holivudas aktieris

Pēc sākotnējās notiesāšanas Navaļnijam šogad atkal tika izvirzītas apsūdzības, un, kā bija paredzēts, viņam tika piespriests vēl viens deviņu gadu cietumsods par vēl vienu iespējamu krāpšanu un tiesas aizskaršanu.

Savas noslēguma runas laikā politiķis atkal asi uzbruka Kremlim . “Šajā muļķīgajā karā jūs cietīsit vēsturisku sakāvi,” video pārraides laikā sacīja Navaļnijs, kuru vairākas reizes pārtrauca tiesnesis. “Šim karam nav jēgas. Kāpēc tu viņu vadi?”

COMMENTS

Pievienot komentāru