Tālbraucējs uz apledojoša ceļa pamanīja meiteni un viņu izglāba, bet tikai slimnīcā pamanot meitenes dokumentus viņam iepletās acis uzzinot ko tādu

Artūrs strādāja par kravas automašīnu vadītāju un vienmēr pieņēma vairāk pasūtījumu nekā viņa kolēģi. Mājās viņu gaidīja mazā meita, kurai bija nepieciešama dārga operācija. Bet uzkrāt nepieciešamos līdzekļus nekādā veidā nebija iespējams.

Ģimene uzzināja, ka Katja bija slima gandrīz tūlīt pēc dzimšanas. Slimības dēļ organismā pastāvīgi parādījās cistas, un tikai dārga operācija varēja viņu glābt. Artūrs un Maša ārstiem teica, ka naudu noteikti atradīs.

Laika vairs nebija palicis daudz – tikai pāris gadi. Ārsts paskaidroja, ka ilgi vilkt nevar. Kad bērnam ir 3 gadi, situācija var kļūt neatgriezeniska. Tāpēc operācija bija jāveic pirms šī brīža.

Ģimenei nebija kur ņemt lielu summu. Atlika tikai krāt. Viņiem bija vajadzīgs pusotrs gads, lai savāktu nedaudz vairāk par pusi no nepieciešamajiem līdzekļiem. Vēl bija laiks, un Artūrs nemitīgi strādāja.

Tajā vakarā viņš devās mājās pēc kārtējā brauciena. Bija ziema un ceļš bija nedaudz noklāts ar ledu. Redzamība bija slikta. Vīrietis samazināja ātrumu un devās tuvākā ciema virzienā. Ciemu jau varēja redzēt – tālumā dega vājš apgaismojums.

Lasi arī: Es pat nedomāju, ka krēmu Nivea mazajās zilajās bundžiņās var izmantot arī tā! Brīnumains līdzeklis!

Tumsā un putenī bija gandrīz neiespējami kaut ko redzēt. Ceļš bija apgaismots tikai dažus metrus uz priekšu. Tajā brīdī tieši ceļa vidū Artūrs pamanīja siluetu. Viņš brauca lēni, tāpēc paguva samazināt ātrumu. Reakcija nostrādāja, jo viņš pat nesaprata, kas noticis.

Pa logu viņš ieraudzīja garus sieviešu matus. Viņš mēģināja kliegt, jo baidījās kāpt tumsā šādā laikā. Bet viņa nereaģēja, un viņam bija jāizkāpj no automašīnas. Uz ceļa viņš mēģināja svešinieci pamodināt taču viņa gandrīz nereaģēja. Viņa tikai nedaudz pakustējās un atvēra acis.

Vīrietis sapratis, ka viņa steidzami jānogādā slimnīcā. Drēbju viņai praktiski nebija, tikai plāns T-krekls un apakšveļa. Artūrs viņu pacēla un ienesa salonā. Tur viņš maksimāli ieslēdza siltumu un ietina meiteni jakā. Un tad viņš devās uz tuvāko slimnīcu.

 

Ej uz nākošo lapu un lasi raksta turpinājumu!

 

Pievienot komentāru