Ukrainas ārsts nosauc Putina iespējamo diagnozi

Pazīstamais ukraiņu ārsts Jevgeņijs Komarovskis komentēja Krievijas prezidenta Putina veselības stāvokli un nosauca viņa iespējamo diagnozi. Par to runāts viņa intervijā izdevumam “Obozrevateļ”.

“Ziniet, es gribētu teikt, ka ir šizofrēnijas elementi, un es daudzkārt esmu publiski teicis, ka šī ir klasiska šizofrēnijas un d***lisma kombinācija, kas neļauj mums paredzēt, kas notiks tālāk,” viņš teica.

Pēc Komarovska domām, skatoties uz Putinu, vizuāli nav redzams, ka viņš būtu “pilnībā zaudējis prātu”.

“Nē, es uzskatu, ka visas garīgās problēmas, kas viņam ir, ir izraisījusi vide,” viņš piebilda.

Lasi vēl: Uzmanību – ērces mostas. Lūk, viltīgs paņēmiens, lai nekļūtu par ērču upuri

“Tā ir cilvēka unikalitāte, kuram 21. gadsimtā izdodas iztikt bez interneta, kurš saņem informāciju no dažiem cilvēkiem, kuri noliek mapītes uz viņa galda. Un es esmu gatavs to apstiprināt, “mapīšu sindroms”, informācijas deficīta sindroms. Tāpēc ka milzīgs daudzums lietu, ko Putins pauž (tas ir skaidrs visiem), ir ārpus loģikas, veselā saprāta. Viņam ir milzīgs informācijas trūkums. Kā bērnam, kurš tā vietā, lai apgūtu pasauli, skatās multenīti par Cūciņu Pepu. Cūciņas dzīve viņam ir zināma, bet kaimiņu dzīve nav zināma. Putins ir aptuveni tādā pašā situācijā. Proti, viņš manā utverē ir bērns,” rezumēja ārsts.

COMMENTS

Pievienot komentāru