VIDEO: beidzot atklāts patiesais iemesls Putina runas pārtraukšanai

Krievijas visi valsts televīzijas kanāli piektdien teikuma vidū pārtrauca translēt prezidenta Vladimira Putina uzrunu Maskavas Lužņiku stadionā, kur uz Putina kara atbalsta mītiņu bija sapulcināti tūkstošiem cilvēku. Pusteikuma vidū pēkšņi tika atskaņots koncerts. Savukārt Putina runa vēlāk parādīta videoierakstā.

Mikroblogošanas vietnē Twitter izplatījies video, kurā nofilmēts tas, ko neredzēja televīzijas skatītāji.

Putins sacīja: “Tā sanāca, ka operācijas sākums sakrita, pilnīgi nejauši sakrita, ar dzimšanas dienu vienam no mūsu visizcilākajiem karavadoņiem…”. Šajā brīdī TV ekrānos parādījās koncerta ieraksts. Savukārt īstenībā, kā liecina Twiiiter ievietotais ieraksts, šajā brīdī atskanēja svilpieni.

Lasi vēl: Putins nosaucis savas jaunākās prasības Ukrainai

Kremļa preses pārstāvis Dmitrijs Peskovs pavēstīja, ka translācija pārtrūkusi sakarā ar tehnisku kļūmi serverī un tā pēc tam pārraidīta ierakstā. Taču ierakstā šie svilpieni nav dzirdami.

Putina riunas videoversijā kadros, kad tika rādīta publika, daži saskatījuši līdzību ar pagājušā gada pasākumu, pieļaujot, ka videouzruna ir samontēta no pagājušā gada un šā gada kadriem.

COMMENTS

  • <cite class="fn">Vida</cite>

    Viņs taču ir pulnīgi nojūdzies. Kāds var noņemt viņam to Napaleona cepuri. Idiots, kretīns citi vārdi man nav!!!

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Jūs vispār sekojiet savai pareizrakstībai???

    • <cite class="fn">Velta</cite>

      Beidziet ar savām skolotāju pamācībām! Neredziet ,cilvēks uztraucies!
      Krievi bez meliem nu nekādi nevar iztikt! Mani visvairāk uzjautrināja tavā pasākumā grūbu biezputra ar cīsiņu…….tas bija kaut kas🤣🤣🤣

Pievienot komentāru