VIDEO: Ko jūs dariet? ”Rociet ārā!” Limbažu kapos uz vīramātes nezinot apbedī kādu vīrieti

Aldona
Neizpratnē par patvaļu

Neviens nesaprata, kādēļ tas cilvēks šeit guldīts? Nav prasīta atļauja ne man, ne manam dēlam Edgaram. Vīra māsa uzskata, ka tā ir viņas vieta. Mani bērni no tās sievietes ģimenes ir atteikušies, es esmu attiekusies. Man viņa nekas nav. Negribu ne redzēt, ne dzirdēt. Mani bērni tāpat. Es gribētu to, lai viņu izrok ārā, pārrok viņu ģimenes kapos, kas ir tepat tālāk.

Kapsētas pārvaldniece Aldonai norādījusi, ka laikā, kad bēres notikušas, arī viņas ģimenē bija jāorganizē atvadīšanās no tuviniekiem. Tas esot bijis iemesls, kādēļ nav sazinājusies ar Aldonas dēlu, bet vadījusies pēc vīra māsas teiktā.

Pilsētas apsaimniekošanas nodaļas vadītājs norāda, ka kapsētas pārvaldniece viņu neesot informējusi par notikušo.

Edmunds Liepiņš
Limbažu domes apsaimniekošanas nodaļas vadītājs

Cik es noskaidroju, nav tā, ka nav piederīgi. Jā, ir tā, ka teikšana ir tiem, kuriem ir līgums noslēgts. Šeit ir cilvēciska kļūda pieļauta. Jāņem vērā, ka arī kapu pārzinei mēneša laikā aizgāja divi tuvi cilvēki. Viņa vienkārši ir piemirsusi ieskatīties, ka ir noslēgts līgums. Runāsimies, vienosimies, darīsim visu, kas nepieciešams, lai atrisinātu šo situāciju. Cits jau nekas neatliek, būs jāizdara.

Liepiņš atsakās nosaukt datumu, kad situācija tiks labota, kā arī neatklāj, kuram par pārapbedīšanu būs jāmaksā.

Ar raidījumu “Bez Tabu” sazinājusies arī nupat apbedītā vīrieša māsa, kura norāda, ka Aldona stāstot nepatiesību.

Lasi arī: Sēru ziņa – pēkšņi miris tautā populārais latviešu estrādes mūziķis

Sandra
Nupat apbedītā vīrieša māsa

Līgums par šo kapavietu ir mūsu ģimenei, tas kādreiz bijis uz vecmammas vārda, pēc viņas nāves tas netika pārslēgts, mums teica, ka to nevajag darīt. Aldona kaut kādā veidā ir piesavinājusies šo kapavietu. Nekāda pārapbedīšana nenotiks, mēs esam gatavu viņu sūdzēt tiesā.

Sandra atklāj, ka sazinājusies gan ar Limbažu domes darbiniekiem, gan kapsētas pārvaldnieci, norādot, ka nepiekritīs pārapbedīšanai. Sieviete gan nevar uzrādīt vecmammas līgumu par kapavietu.

VIDEO:

Pievienot komentāru