Vīķe-Freiberga atklāj, kādas sajūtas jūt pēc vakcīnas

 

 


Bijusī Latvijas Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga šodien saņēma pirmo vakcīnas pret Covid-19 devu. Mikroblogošanas vietnē Twitter bijusī prezidente atklāj, kā jūtas pēc potes saņemšanas.

“Pēc vakcinēšanās jūtos labi. Potēšanās ir atbildība pret ģimeni un sabierību, lai varam atgriezties normālā dzīvē. Mēnešiem neesmu varējusi tikties ar visiem mazbērniem, samīļot mazmeitas un paauklēt mazdēlu, jo dēla ģimene dzīvo atsevišķi,” rakstīts Vīķes – Freibergas profilā.

Lasi vēl: Cilvēks drīz nomirs, ja pamanīs, ka ar viņa kājām ir noticis šis…


Jau vēstīts, ka bijusī valsts pirmā amatpersona Vaira Vīķe-Freiberga pēc vakcīnas saņemšanas žurnālistiem sacīja, ka dūriens bijis nemanāms. Viņa aicināja ikvienu pie pirmās izdevības pieteikties uz vakcīnu, jo katram jāuzņemas atbildība par sevi un savu veselību pašam.

“Tas ir arī jautājums par atbildību pret citiem – tuviniekiem, ģimenes locekļiem un tiem cilvēkiem, ar kuriem mēs nonākam saskarsmē. Jo vairāk cilvēki Latvijā būs vakcinēti, jo drošāk mēs visi varēsim būt un jo vieglāk būs atgriezties kaut cik normālā dzīvē,” sacīja Vīķe-Freiberga.

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Vairiņ,pirms laika nesludini! Nogaidi pāris mēnešus ,un tad slavē vakcīnu ,kura nav izgājusi testa režīmu 2-3 gadu garumā.Protams,Tev jau vairs nav ko zaudēt,jo dzīve nodzīvota(!)

Pievienot komentāru