Vismantkārīgāko Zodiaka zīmju tops

Alkatības, merkantīluma un skopuma horoskops ar pirkstu norādīs uz vismantkārīgākajiem, aprēķinātākajiem un neremdināmiem zodiaka zvaigznāja pārstāvjiem.

Izšķērdība piemīt nebūt ne katrai zodiaka zīmei. Zvaigznājā ir pārstāvji, kuru alkatība sasniedz vēl nebijušus augstumus un dāsnums viņiem ir nekas cits kā nepieļaujama greznība.

Mantkārība ir viens no negatīvajiem faktoriem, kuru nevajadzētu atstāt neievērotu. Apspied kaitīgās īpašības, cīnies ar tām, bet tik un tā pēc kāda laika dabas dotā īpašība ņems virsroku pār apstākļiem. Mantkārības, merkantilisma un skopuma horoskops parādīs ar pirkstu uz vismantkārīgākajiem, aprēķinātājiem un neremdināmiem zodiakālā zvaigznāja pārstāvjiem.

12 vieta: plaša sirds

Pret Strēlniekiem nekādu pretenziju nav. Jo viņi ir visdāsnākie zodiakālā zvaigznāja pārstāvji. Ar viņiem ir pat bezjēdzīgi cīnīties, viņi vienalga atradīs kādu, kam palīdzēt: pabaros izsalkušo, ielaidīs pārnakšņot nabadzīgo un mantkārīgo sasildīs. Patīk Strēlniekiem būt par patroniem un palīdzēt, protams, ne jau tāpat vien, bet par smaidu un patiesu “paldies”. Tieši tāpēc arī nauda Strēlniekus mīl, un katru reizi pati cenšas nonākt tieši Strēlnieku rokās.

11 vieta: īsts šķērdētājs  

Gandrīz saraksta beigās, kas īstenībā ir labi, ir iekārtojušies Ūdensvīra pārstāvji. Šie cilvēki nav tikai augstsirdīgi attiecībā pret citiem, viņi ir īsti šķērdētāji. Viņiem galvenā prioritāte ir izdarīt tā, lai izpatiktu un iepriecinātu mīļos tuviniekus, tuvos draugus un kolēģus. Viņi ir ļoti gādīgi, uzmanīgi un piesardzīgi, it īpaši pret apkārtējo vēlmēm. Viens viegls mājiens par savu sapni un Ūdensvīrs, protams, slepus no jums, skrien to pēc iespējas ātrāk piepildīt.

10 vieta: patīk efektīvi parādīties  

Kurš gan cits, ja ne Lauvas zin visu par efektīgumu, greznību un grāciju.Šīs zīmes pārstāvji nekad neatstās bez ievērības, un dāvinās saviem tuviniekiem dārgas dāvanas. Vien mazpazīstami cilvēki var Lauvu sejā ieraudzīt rūdītu skopulīgumu. Tomēr, ja jūs spēsiet uzjautrināt un iepatikties astroloģiskās kartes karalim, tad viņš nešaubīgi tērēs savu naudu jums par prieksu. Lauvas pērk visu, kas spīd, laistās un sniedz viņām apmierinājumu. Bieži domā, ka visu un visus var nopirkt.

9 vieta: savtīgs un viltīgs

Asprātīgie Auni iekārtojušies 9. vietā. Tipiski šīs zīmes pārstāvji ir dāsni, bet praktiski cilvēki. Auni prot savu naudu ieguldīt perspektīvā. Citiem vārdiem sakot, viņi investē savstarpējās attiecībās. Ja jūsu dzīvē ir aktīvs Auns un viņš neskopojas ar dāvanām, vienmēr aizdod un materiāli palīdz – varat būt pārliecināti, ka viņš jūsos redz potenciālu kandidātu, ar kuru jau sen ir noslēdzis abpusēji izdevīgas darījuma attiecības.  Auns iztērēs visu savu naudu par cilvēku, ja viņš būs pārliecināts, ka agri vai vēlu cilvēks būs viņam noderīgs.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru