Zelta Mikrofons: unikāla iespēja tikties ar reperi ansi un dziedātāju Kristīni Pāži

Otrdien, 22. janvārī, plkst. 16.00 T/C Origo 2. stāvā “Zelta Mikrofona” balsošanas istabā notiks tikšanās ar “Origo Zelta dziesma 2018” nominantiem – reperi ansi un dziedātāju Kristīni Pāži. Šī tikšanās būs pirmā no vairākiem šāda veida pasākumiem, kuros ikvienam būs iespēja satikt “Origo Zelta dziesmas” nominantus klātienē.

Šajā tikšanās reizē faniem būs iespēja iepazīties ar ansi un Kristīni, noklausīties iedvesmojošu stāstu par pašiem māksliniekiem, par repa dzīvi Latvijā, nofotografēties ar mūziķiem, iegūt autogrāfus un, protams, kopīgi nodziedāt “Zemes stunda”.

Uz pasākumu tiek aicināts ikviens interesents un mākslinieku atbalstītājs. Mūziķe Kristīne Pāže: “Gaidīsim ikvienu no jums, dalīsimies pieredzē un, iespējams, kopīgi atklāsim dziesmu rakstīšanas mākslas noslēpumus!”

anša un Kristīnes izpildītā dziesma “Zemes stunda” aizvadītajā gadā ir guvusi lielus panākumus un tika nominēta vairākām Mūzikas ierakstu gada balvas “Zelta mikrofons” nominācijām, tostarp “Origo Zelta dziesma 2018”, kur uzvarētāju nosaka tikai tautas balsojums vietnē https://www.origo.lv/zelta-mikrofons/.

Mūzikas gada balvas “Zelta Mikrofons” laureāti, tostarp arī nominācijā “Origo Zelta dziesma”, tiks apbalvoti 23. Mūzikas ierakstu gada balvas “Zelta Mikrofons 2019” ceremonijā, kas 12. februārī norisināsies Dailes teātrī. Ceremoniju klātienē apmeklēs visi nominanti, atbalstītāji, žūrijas pārstāvji, bet ikviens interesents Latvijā un citur to varēs vērot tiešraidē Kanālā 2, portālā Skaties.lv, kā arī ar nelielu nobīdi kanālā LNT.

Balso par “Origo Zelta dziesma”: https://www.origo.lv/zelta-mikrofons/

Klausies nominantu dziesmas “Spotify”: https://open.spotify.com/user/zeltamikrofons/playlist/4eMThXe9LSrvxXCi517iwO?

Par t/c “Origo”:

“Origo” ir mūsdienīgs iepirkšanās centrs pašā Rīgas centrā blakus centrālajam pilsētas transporta mezglam. Tā kā tirdzniecības centrs ir savienots ar centrālo dzelzceļa staciju, tam ir liela loma gājēju ikdienas dzīvē. “Origo” ir lielisks paraugs daudzfunkcionālai attīstībai, apvienojot iepirkšanos, ēdināšanu, pakalpojumus un brīvā laika pavadīšanas iespējas. Tirdzniecības centrs “Origo” ir GALACTICO alianses biedrs.

Pievienot komentāru