Žurnālistiem beidzot izdevies aprunāties ar Putina iespējamo ārlaulības meitu

“Manā dzīvē bija tāds sastrēgums, stagnācija. Esmu ļoti pateicīga, ka man bija šāda iespēja. Mani izcēla gaismā un atpazina internetā (vietnē Instagram viņas kontam ir 96,5 tūkstoši sekotāju – red. piez.). Es jūtos lieliski, jums nav jāuztraucas par mani. Mana dzīve turpinās, viss ir kārtībā. Jūsu izmeklēšanas dēļ es neapturēšu visu, ko esmu darījis iepriekš. Es dzīvošu tā, kā es dzīvoju, kontaktēšos ar tiem, ar kuriem kontaktējos iepriekš,” teica Elizabete.

Meitene arī uzsvēra, ka ir vienaldzīga pret politiku un vairāk interesējas par modi un mākslu.

Žurnālists arī mēģināja pajautāt Elizabetei par viņas attieksmi pret pašreizējo situāciju valstī, kā arī uzdeva tiešu jautājumu, vai viņai patīk mūsdienu Krievija, bet mēģināja izvairīties no atbildes.

Lasi vēl: Slavenais Māris Grigalis beidzot atrāda visiem, kā izskatās viņa jaunākais dēls

“Uz jautājumiem nevar atbildēt viennozīmīgi . Jums taisnība, es dzīvoju savā mākslas pasaulē, es dzīvoju savā burbulī. Es neskatos televizoru, dažreiz sekoju ziņām telegramm kanālos, bet arī ne pārāk bieži. Es skatos modes skates, pērku žurnālu Vogue, man patīk iet uz tuvējo restorānu un ēst garšīgus makaronus, pārrunāt ar draugiem jaunākās tenkas,” piebilda Elizabete.

Kā vēstījām iepriekš, lai gan Krievijas prezidents Vladimirs Putins rūpīgi slēpj savu privāto dzīvi, medijs “Projekts” vietnē Youtube publicējis jaunu pētījumu, kurā atklāts, ka Putinam, iespējams, ir vēl viena – trešā – meita.

Pievienot komentāru