10 pazīmes, ka jūs emocionāli noniecināja bērnībā. Šīs jūtas atrodas dziļi iekšpusē

Jums nav līdzjūtības pret sevi, bet tās ir daudz pret citiem.

Jūs esiet pārāk cietsirdīgi pret sevi. Ja jūsu kolēģis vai paziņa izdarīs kļūdu, jūs pateiksiet, ka viss ir normāli un tajā nekā briesmīga nav. Taču, ja kļūdu izdarīsiet jūs – tā liksies kā pasaules gals.

Jūs pārspīlējiet savus trūkumus.

Tas ir tas, ko pieminējāt jau agrāk. Jūs jūtat, ka kaut kas nav tā, bet jūs neziniet kas. Jūs domājiet, ka problēma ir jūsos, bet tas tā nav. Jūs neizdarījāt neko sliktu.

Jums vieglāk mīlēt dzīvniekus, nekā cilvēkus.

Ar dzīvniekiem daudz vieglāk būt draugos un nākt saskarē. Dzīvnieki nevērtē mūs un mīl bez nosacījumiem. Jūs ziniet, ka jums nekad nevajadzēs uztraukties par to, ka jūsu suns aprunās jūs aiz muguras.

Jūs jūtaties tā it kā novērojiet visu no malas.

Vecāki, kuri neievēro savu bērnu emocijas vai vienkārši ignorē tās, liek viņiem domāt, ka jūtām nav nekādas nozīmes. Kļūstot pieauguši, jūs turpiniet iet pa šo kaitīgo ceļu, neņemot vērā savas emocijas, un jūs neziniet, kā tikt galā ar tām, kuras jums ir.

Tiklīdz jūs sapratīsiet savas jūtas, jūs iemācīsieties tās pieņemt un izmantot sev par labu.

Jūsu jūtas ir reālas, un tām ir nozīme. Jūs esiet nozīmīgi un ir cilvēki, kuri jūs mīl. Pieņemiet sevi un jūs mainīsiet savu dzīvi.

Ja jums ir bērni, un jūs baidieties rīkoties nepareizi, obligāti izlasiet par šo liktenīgo kļūdu, kuru vecāki pieļauj savu bērnu audzināšanā.

Un vai jums ir pazīstamas šīs jūtas?

avots: lifter.com.ua

Pievienot komentāru