11 erotiskas filmas, kuras būtu jānoskatās katrai sievietei

Ja jums patīk slēpt savas fantāzijas, taču dievināt palūkoties uz citu cilvēku attiecībām, šīs mūsdienu erotiskās filmas kopš 2000. gada apmierinās jebkuras jūsu iegribas.

“…un tavu māti arī” (2001)

Pirms viņš kļuva slavens ar seriālu “Mocarts džungļos”, Gaels Garsia Bernals spēlēja ekscentrisku pusaudzi, kas ceļoja kopā ar savu draugu. Saprotams, ka šis ceļojums viņam kļūs par seksuālu baudījumu ar nepazīstamu vecāku sievieti un viņa draugu. Erotiskā aina viesnīcā ir īsa – tā ilgst vien 30 sekundes – taču šī filma ir katras šīs sekundes vērta.

“Malholanda ceļš” (2001)

Šis Deivida Linča trilleris turēs jūs spriedzē līdz pat pašām beigām, kā arī paradīs jums vienu no visskaistākajām lesbiešu ainām, kāda jebkad uzņemta kino. Jā, no vīrieša, kas uzņēma “Tvinpīku”, daudz ko var sagaidīt.

“Sekretāre” (2002)

Šī filma iznāca 13 gadus pirms slavenās filmas “Greja 50 nokrāsas”, taču tajā uzņemtās ainas ir karstas. Iespējams, ka tas ir tādēļ, ka Megija Džilenhola tiecas saņemt specifisku baudu, ļaujot Džeimsam Speideram kontrolēt sevi.

“Sapņotāji” (2003)

Šī Bernardo Bertalučī filma nav tik slavena, kā “Pēdējais tango Parīzē” (1972), taču itāļu režisors neskopojās ar seksa ainām. Filmā runa ir par mīlas trīsstūri. Tajā tiek attēlota amerikāņu studenta dzīve Parīzē, kur viņš satiek dīvainu brāli ar māsu, kuri meklē mīlestību…

“Atmiņu klade” (2004)

Šis kino gabals ir pārpildīts ar romantiku, bet tajā pašā laikā ar kaisli un neapslēptām vēlmēm. Galveno varoņu starpā esošā kaisle ir tik spēcīga, ka jūs pat nepamanīsiet, kad filma jau būs pusē un varoņi vēl nav savijušies kaislīgā intīmajā ainā.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru