11 erotiskas filmas, kuras būtu jānoskatās katrai sievietei

“Tuvāk” (2004)

Šajā Maika Nikolsa filmā ir ļoti daudz seksa ainu, turklāt lielākā daļa no tām ir varen “netīras”, jo tajās ir pamaz emociju. Lai vai kā, pati intīmākā aina šajā filmā īsti nemaz neparāda seksu. Filmā striptīzdejotāja ar rozā matiem baudas istabā spēlējas ne tikai ar vīrieša sirdi, bet arī ar viņa libido. Tas ir cietsirdīgi, seksuāli un neaizmirstami.

“Uzvaras punkts” (2005)

Skārleta Johansone un Džonatans Riss Meijers šajā filmā ir tik ļoti kaislīgi, kas pazudina visu apkārt esošo, pārpildot to ar jūtām. Tā vien šķiet, ka viņi rīkojas nepareizi viens ar otra jūtām, taču aina lietū liek nospļauties par to un izbaudīt skatāmo!

“Piedošana” (2008)

Filma “Piedošana” ar Keiru Naitliju galvenajās lomās – lieliska Oskara nominācijas filmas, kas ataino to, kas notiek, kad kāds melo. Taču seksa aina bibliotēkā liks jūsu sirdij tik skaļi pukstēt, cik skaļi skanēja pulkstenis telpā, kur notika visa darbība.

“Mīlestība un citas zāles” (2010)

Šī filma parāda to, kā ir mīlēt cilvēku gan veselībā, gan slimībā. Filma sākas ar seksuālu flirtu, kas noved pie tā, ka pāris nodarbojas ar seksu teju visur.

“Blue Valentine” (2010)

Tas ir stāsts par zaudētu un atrastu mīlestību. Šī filma noteikti nav piemērota cilvēkiem ar vājiem nerviem, jo tajā ir laulības šķiršanas un kaisles pilnas ainas. Filma ir ieguvusi atzīmi 17+ savas dušas ainas dēļ. Jūs būsiet uzbudināta līdz vājprātam un pēcāk jutīsiet līdzi galvenā stāsta varoņiem.

“Kerola” (2015)

Lieliski uzņemta Toda Heisinka drāma, kurā uzņemta galvenā stāsta varoņu – divu sieviešu – romāns. Piecdesmito gadu beigās neviens nebija pārsteigts par divu sieviešu romāniem, par kurām ari ir runa filmā. Tods piedāvā mums aplūkot vienu no visskaistākajām sieviešu mīlestības ainām. Viņš parādīja divas sievietes, kuras ir pārpildītas ar kaisli, baudot viena otras ķermeni. To noteikti ir vērts paskatīties!

avots

Pievienot komentāru