40 sadzīves priekšmeti ar “noslēpumu”: parastu sadzīves priekšmetu grandiozās izmantošanas iespējas

Sadzīves priekšmeti nebūt nav tik vienkārši, kā sākotnēji var likties. Ļoti daudzi jums apkārt esošie priekšmeti var jūs pārsteigt to daudzfunkcionalitātes dēļ. Iemācieties izmantot parastus priekšmetus neparastos veidos, un jūs ievērojami atvieglosiet savu dzīvi.

Turot rokās visparastāko tievo gumiju, saspraudi, dušas aizkara āķi, patiesībā jūs rokās turat patiesus dārgumus, jo to izmantošanas spektrs ir teju nebeidzams. Nebaidieties realizēt savu radošumu, izmantojot visparastākos sadzīves priekšmetus – padariet šo procesu aizraujošu un interesantu. Katra cilvēka dvēselē ir izgudrotājs un radoša sirds, kura spējīga ir uz lūk ko!

Sadzīves viltībiņas

  1. Visparastākā plānā gumija palīdzēs atbrīvoties no liekās krāsas uz otiņas. Un nekādu šļakatu, nevajadzīgi un neveiksmīgi nopilējušas krāsas.
  2. Ar visparastākās plastmasas trubiņas vai dzeramā salmiņa palīdzību iespējams panākt, ka nesaputrojas kaklarota vai ķēdīte. Ģeniāli!
  3. Pakaramo, kuram ir vairāki “līmeņi” var ļoti ērti izmantot rotaslietu uzglabāšanai.
  4. Lielisks cīņu biedrs pret statisko elektrību: saspraudīte. Atliek vien piestiprināt to pie auduma iekšējās daļas, lai šāda problēma vairs nerastos.
  5. Plastmasas pudele lieliski atdala olu dzeltenumus no baltumiem.
  6. Ideja, kā pārvadāt vai pārnēsāt mazus auskariņus. Šādā veidā tie netiks pazaudēti.
  7. Dzēšgumija lieliski noņem skrāpējumus no koka un gaišas ādas materiāla virsmas.
  8. Briļļu futlāris – noderīgs un drošs austiņu, atslēgu un juvelierizstrādājumu uzglabātājs. Man noteikti mājās atradīsies kāds lieks futlāris.
  9. Ar kosmētikas otiņu palīdzību lieliski var attīrīt datora klaviatūru. Saprotams, ka pašām otiņām arī jābūt tīrām.
  10. Ar šādu nagu vīlīti lieliski iespējams atbrīvoties no skrāpējumiem vai nobrāzumiem uz zamšādas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru