5 lietas, kuras labāk turēt tuvāk pie sevis: tās nes veiksmi

Iespējams, ka jums jau ir kāds no tiem!

Šīs lietas simbolizē kosmisku līdzsvaru, un darbojas kā vārtu atvērēji, caur kuriem pie mums atnāk veiksme un dievišķīga enerģija.

Un pirms mēs stāstām jums par tām…Kas ir veiksme?

Veiksme – tā ir notikumu virkne, kas nes mums apgaismību un laimi. Turklāt veiksme palīdz mums pārdzīvot visgrūtākos dzīves brīžus, ko mums ir ieplānojusi mūsu pašu karma.

Veiksmi – tā ir laba skolotāja, kas cenšas uzmundrināt mūsu garu bez īpašām pūlēm un sāpēm.

Un tā, lūk, 5 veiksmes simboli, kas pasargās mūs no nepatikšanām.

Lotosa zieds

Šis pārsteidzošais zieds, kas ir svēts senajā Ēģiptē, senajā un mūsdienu Indijā, induismā, dao un budismā, ir viens no mīļākajiem raganu simboliem. Paskatīsimies, kāpēc.

Pirmām kārtām, šī zieda sakne atrodas netīru purvu vistumšākajās dzīlēs. Un tomēr, sakne izaug un paceļas virspusē, kur tā zied, sveicinot saules starus, un dāvājot pasaulei savu burvīgo aromātu.

Līdz ar to, lotosa zieds simbolizē to, ka pat vistumšākajās mūsu dzīves stundās, mēs caur tumsu varam pacelties uz gaismu un panākumiem.

Skarabejs

Ēģiptieši ticēja, ka skarabeji rodas no mirušajiem, no pazemes valstības, vai arī ka viņi sastāv no pazmes valstības matērijas.

Līdz ar to, skarabejs ir viens apliecinājumiem Saules uzvarai pār Tumsu. Turklāt tie tika uzskatīti par vissvētīgākajām būtnēm, jo skarabeji palīdz dievam Ra.

Raganas uzskata, ka skarabeja simbols var pasargāt un stiprināt mūsu veiksmi un veselību.

Zīle

Vai jūs esat kādreiz dzirdējuši par teicienu “no mazām zīlēm izaug vislielākie ozoli”? Nu, tā ir patiesība.

Zīles senajiem grieķiem un druīdiem bija svētas. Tās nāk no vissvētākā koka, ozola, ko svētījis dievu karalis Zevs. Tāpēc viss, kas nāk no ozola, ir svētīts, dievišķīgs un maģisks!

Tiek uzskatīts, ka zīles pasargā mūsu ķermeni no fiziskiem un maģiskiem kaitējumiem!

Sarkani sikspārņi

Sarkaņi sikspārņi ir veiksmes un garīgās palīdzības simbols Āzijā. Tomēr sarkanie sikspārņi ir attēloti vai nu vieni, vai nu pārī, vai nu pieci vienlaicīgi.

Divi sikspārņi nozīmē divkāršu veiksmi. Turklāt pieci sikspārņi nozīmē piecas pasaules vērtības:

  • Veiksmi.
  • Labklājību.
  • Auglību.
  • Godu.
  • Ilgu mūžu.

Ratu ritenis

Parasti ritenis tiek attēlots ar 8 spieķiem, un tas ir globāls un mistisks izaugsmes un veiksmes simbols. Atcerieties, ka “veiksmes ritenis” katrā Taro kāršu kavā patiesībā arī ir ritenis!

Tas palīdz mums saprast, ka visas grūtības kaut kādā brīdī var beigties, un mūsu karma palīdzēs mums pārvarēt visas problēmas.

Kuru simbolu jūs uzskatāt par visveiksmīgāko?

avots: themindsjournal.com

Pievienot komentāru