Ķiploks, soda – un lieliska inhalācija plaušām ir gatava!

Ļoti vienkārša metode.

Ja jums ir hroniskais bronhīts vai jebkāda cita respiratora saslimšana, ir viens efektīvs un lēts veids, kā atvadīties no slimības ja ne uz visiem laikiem, tad uz ļoti ilgu laiku.

Lūk, ķiploka un sodas inhalācijas recepte:

Notīriet 6 ķiploka daiviņas, sagrieziet tās. Mazā katliņā ielejiet 1 glāzi ūdens, un, tiklīdz tas sāks vārīties, ielieciet tajā ķiploku, un liesmu samaziniet līdz minimumam.

Vāriet ne vairāk kā 5 minūtes. Pēc tam uzlieciet katliņu uz galda, paņemiet līdzi segu, pieliecieties tuvāk tvaikiem, bet esiet uzmanīgi. Kad pārliecināsieties, ka tvaiki nepazūd, ķiploka ūdenim pievienojiet vienu tējkaroti dzeramo sodu.

Gatavs.

Sāciet ar mazām ieelpām. Kad pieradīsiet, ievērojiet šādu principu: 2 – 3 reizes ieelpojiet caur degunu, pēc tam lēnām izelpojiet caur meti. 2 – 3 reizes lēnām ieelpojiet caur muti, pēc tam izelpojiet caur degunu.

Elpojiet, kamēr līdzeklis ir silts. Kamēr jūs vēl esat zem segas, obligāti nomazgājiet seju un uz galvas uzklājiet lakatu vai cepuri, un pēc tam aši uz siltu gultiņu.

Ķiploka un sodas maisījumam piemīt dezinficējošas un pretiekaisuma īpašības. Nākamajā rītā jums kļūs daudz vieglāk. Tādas inhalācijas varat veikt 2 – 3 reizes dienā.

Par temperatūru varēsiet aizmirst jau pēc 3 – 4 dienām. Bet no slimības pilnībā atbrīvoties varēsiet – pēc 10 dienām.

Uzstājīgi iesakām konsultēties ar savu ģimenes ārstu, pirms ķeraties klāt pašārstēšanās metodēm (jo īpaši, ja jums ir jebkāda veida kontrindikācijas).

Vai jūs zinājāt par šādu metodi?

avots: happy-day.org

Pievienot komentāru