5 sieviešu dibenu veidi: izvēlieties savējo un uzzinot kaut ko noderīgu

Kvadrāts

Ja iegurņa kauls un ārējā gurna virsma rada perpendikulāru līniju grīdai, tas nozīmē, ka jums ir kvadrāta veida dibens.

1

Piemērota apakšveļa: tādam tipam ideāli piestāvēs tongas, tangas biksītes, bikini, apakšbikses – šorti. Vēlams, lai tas būtu elastīgs materiāls, kas blīvi apsedz (nejaukt ar “iespiež”) kājas.

Apgriezts trīsstūris

Jūs varat ietilpt šajā kategorijā, ja līnijas no gurniem līdz iegurniem ir apgrieztas uz iekšu. Datkeris Šūlmans apgalvo, ka šīs veids, kā likums, ir raksturīgs sievietēm ar platiem pleciem un šauriem gurniem.

2

Piemērota apakšveļa: pievērsiet uzmanību apakšbiksēm – šortiem, hipsteriem un bikini.

Bumbieris

Jūsu dibens pieder pie šī tipa, ja visplatākā vieta ir starp iegurņa kauliem.

Lasi vēl: Vīrieša skūpsts nosaka to, kā viņš jūs mīl: 8 skūpstu veidi un to nozīmes

3

Piemērota apakšveļa: tā kā šāda veida dibenam ir raksturīgi diezgan plati gurni, tad pievērsiet uzmanību tangām, bikini  un apakšbiksēm – šortiem. Vārdu sakot, uz tiem modeļiem, kas neiespiežas gurnos. Tāpat piemērots variants būtu bezvīļu apakšveļa.

4. Apaļš

Šī dibena maigās un plūstošās līnijas veido apli. Pie laimīgajām šāda veida dibena īpašniecēm pieskaitāma Beyonce un Kima Kardašjana.

4

Piemērota apakšveļa: izvēlieties tangas un tongus, kā arī apakšbikses – šortus un brīfus, kurām sānos ir pietiekoši daudz auduma. Priekšroku dodiet tiem modeļiem, kuri no viena “dupša” neiztaisa divus. Tāpēc izvēlieties apakšveļu, kas ir par vienu izmēru lielāka.

Apgrieztā sirds

Šis veids ir līdzīgs aplim, tikai atšķirība ir tāda, ka pamatsvars ir apakšējā daļā.

5

Piemērota apakšveļa: tāpat kā ar apaļo dibenu veidu, pievērsiet uzmanību brīfiem, apakšbiksēm – šortiem, tangām un tongiem.

COMMENTS

Pievienot komentāru