Laura Reinika izklaide Grieķijā pamatīgi sadusmo vietējos

Visu septembri skatītāji varēja sekot līdzi mūziķa Laura Reinika, šova “Slavenības. Bez filtra” personības Magones Šutovienes, slavenās influenceres Lauras Ķīses un restorāna “Hercogs” vadītāja Andra Rūmīša piedzīvojumiem Ģrieķijā šovā “Četri uz koferiem”.

Katram viena diena, lai pārsteigtu ceļabiedrus. Ceturtā ceļojuma diena piederēja Laurim un viņš savus ceļa biedrus aizveda uz Delfiem. Apmeklējot Delfu vēsturisko pilsētu, Lauris bija izdomājis interesantu izklaidi. Viņš no mājas līdzi bija paņēmis baltus palagus un tajos ceļotājiem bija jāietinas jeb jāuzvelk kā togas, pārtopot par sengrieķiem. Un vēl arī jāuzpin katram lauru vainags.

Viņu rosīšanos ātri pamanīja citi ceļotāji un vietējie, tostarp uzraugi. Tūrisma objektā nav ļauts pat sēsties uz svētajiem akmeņiem, nemaz nerunājot par kaut kādu ampelēšanos palagos. Viņu aktivitāti ātri pamana apsargi, un drīz vien pie viņiem ierodas dusmīga sieviete, skaidrojot, ka šādi rīkoties nu gan nedrīkstēs.

LASI VĒL: Lūk, cik liela atšķirība: pret Covid-19 vakcinēta un nevakcinēta cilvēka plaušām

Uzraudze ātri devās zvanīt apsardzes puišiem. Ceļotāji ātri pārģērbās, un viss beidzās laimīgi un viņi no tūrisma vietas netika izmesti. Lauris atzinās, ka nezināja, ka vietā ir tik strikti noteikumi.

Pievienot komentāru