6 Zodiaka zīmes, kuras, liekas, nekad nenoveco. Pārējās 6 zīmes tās apskauž!

Ķermenis noveco neizbēgami, bet tas nenozīmē, ka ar to kopā noveco arī pats cilvēks. Jo cilvēks – tas ir kaut kas vairāk, nekā tikai ķermenis! Cilvēks – tas pirmām kārtām ir dvēsele.

Bet dvēsele var palikt par mūžīgās jaunības avotu pat tad, kad āda kļuvusi nokarena, bet mati – nosirmojuši. Un tas ir fakts – pat, ja jūs neticat astroloģijai!

Nebūt ne visi cilvēki jūtas tik veci, kā to uzrāda pases dati. Lielākā daļa cilvēku sevi uztver kā savas jaunības iemiesojuma turpinājumu. Mums visiem liekas, ka mums ir kaut kur ap 20 – 35 gadiem…

Bet ir tādas Zodiaka zīmes, kurām vieglāk par citām izdodas saglabāt dvēseles jaunību. Var pat teikt, ka tās ir dzimušas, lai būtu mūžīgi jaunas!

Lūk, kur viņas:

Strēlnieks

Strēlnieki principā nevar pieaugt. Mūžīgā tieksme pēc piedzīvojumiem, ceļojumiem un pārmaiņām ir viņu personības pamats. Tā kā arī vecumā viņi paliks tik pat neremdināmi.

Un, kas ir pats interesantākais – viņiem pietiks enerģijas un dzīvesspēka itin visam! Strēlniekus atliek vien apskaust.

Lauva

Lauvas ar gadiem var nedaudz pazaudēt entuziasmu, bet dvēseles jaunība un tieksme pēc oriģinalitātes viņos paliek. Viņi vienmēr vēlēsies mīlēt, turklāt ne tikai sevi. Vienmēr vēlēsies, lai viņus apbrīnotu, un tā dēļ viņi ir gatavi veikt visai dīvainas un ekstravagantas darbības.

Jo īpaši Lauvam patīk komunikācija ar jauniešiem – ar viņiem var padalīties ar pieredzi, un noķert pa kādam apbrīnas pilnam skatienam!

Auns

Auniem vienkārši nav laika novecot, jo vecums nozīmē zaudētu cīņu ar gadiem. Bet Auni ir gatavi darīt visu, lai tikai nevienam un nekur nezaudētu. Tā kā viņi līdz pat sirmam vecumam saglabā modrību, optimismu un savu karsto temperamentu.

Bet gatavība mācīties gan tomēr nedaudz samazināsies, tā kā nāksies zināšanu trūkumu kompensēt ar aktīvu darbību.

Vēzis

Vēži nemainās. Jo izmaiņas – tas ir pārāg grūti psiholoģiskā ziņā. Tā kā, var teikt, ka viņi paliek “jauni dvēselē”.

Tiesa, šeit parasti slēpjas aizvainojums, paaugstināts jūtīgums un asa nevēlēšanās tikt galā ar problēmām, kas skar tieši Vēžus pašus, turklāt šeit un tagad.

Jaunava

Jaunavas ja arī mainās, tad tikai kvantitātē, un nevis kvalitātē. Viņas kļūst piesardzīgākas, vērīgākas, veiksmīgākas, bet pēc būtības paliek tādas pašas, kādas bija jaunībā.

Tā ir apzināta Jaunavu izvēle, kuras jau uz to laiku ir noteikušas sev ideālu. Un ideāls viņu izpratnē ir tas, kas jau ir, tikai daudz labāks.

Zivis

Zivis nav dvēselē jaunas – viņas drīzāk ir infantilas un kaprīzas. Un ar gadiem šīs īpašības nemazinās nemaz. Bet formāli Zivis saglabā tās īpašības, kas raksturīgas bērna pasaules uztverei.

Žēl tikai, ka ne tikai labās, bet arī strīdīgas. Vispār jau Zivis arī pašas to lieliski saprot.

Vai jūs esat šādas īpašības pamanījušas savos paziņās vai tuviniekos?

avots: yourtango.com

Pievienot komentāru