Tas, kā jūs zīmējat “X”, daudz ko pastāsta par jūsu personību. Iepazīstiet sevi labāk!

Jaunumi par Trampu, iespējamais kodolkarš, Meganas Mārklas grūtniecība ir novirzījusies otrā plānā. Tagad sociālajos tīklos diskutē par to, kā kurš zīmē X, raksta  The Oprah Magazine.

Šo tēmu izvirzīja kāda amerikāniete sociālajā tīklā Twitter ar lietotājvārdu @smasey. Ar viņas ierakstu padalījās aptuveni 18 000 cilvēku.

Izrādās, ka ir astoņi dažādi veidi, kā uzrakstīt zīmi X. Katrs no tiem var kaut ko pastāstīt par mūsu personību.

Salīdziniet to, kā jūs zīmējat šo zīmi ar 8 dažādiem tā attēlošanas variantiem. Atrodiet to, kurš visvairāk līdzinās jūsu variantam. Pēc tam zemāk uzziniet par sevi kaut ko jaunu.

1) Pirmā līnija – sarkana, abas līnijas jūs zīmējat no augšas uz leju – tas nozīmē, ka jūs esat iestrēguši pagātnē, kaut arī cenšaties virzīties uz priekšu.

2) Pirmā līnija – zila, abas līnijas zīmējat no augšas uz leju – tas nozīmē, ka jūs cenšaties izrauties no pagātnes un virzīties uz priekšu, bet pagātne jūs neatlaiž.

3) Pirmā līnija – zaļa, to jūs zīmējat no apakšas uz augšu, otru – no augšas uz leju – tas nozīmē, ka jūs esat spējīgs uz sacelšanos bez īpaša iemesla.

4) Pirmā līnija – oranža, to jūs zīmējat no lejas uz augšu, otru – no augšas uz leju – tas nozīmē, ka jūs cenšaties koncentrēties uz nākotni, bet kaut kāda daļa no jums joprojām dzīvo pagātnes vēlmē.

5) Pirmā līnija – salātzaļa, to jūs zīmējat no augšas uz leju, otru – no lejas uz augšu – tas nozīmē, ka jūs esat individuālists, un jūs esat pieradis dzīvot pēc saviem noteikumiem.

6) Pirmā līnija – rozā, to jūs zīmējat no apakšas uz augšu, otru – no augšas uz leju – tas nozīmē, ka jūs esat tas cilvēks, kas nosaka modi, jūs protat pārliecināt un apburt apkārtējos.

7) Pirmā līnija – violeta, to jūs zīmējat no augšas uz leju, otru arī – tas nozīmē, ka jūs neesat pietiekami konservatīvi, jums patīk kārtība un harmonija.

8) Pirmā līnija – dzeltena, to jūs zīmējat no augšas uz leju, otru arī – tas nozīmē, ka jūs dodat priekšroku nestandarta domāšanai.

Kāds bija jūsu rezultāts? Vai jūs tam piekrītat?

avots: oprahmag.com

Pievienot komentāru