Laima Vaikule pirmo reizi parādīja vīru, ar kuru pilnā saskaņā dzīvo jau 40 gadus

Slavenā mūsdienu dziedātāja Laima Vaikule, miljoniem cilvēku mīlule, savos gados joprojām izskatās satriecoši, viņa ir enerģijas un dzīvesprieka pilna. Bet ar savu vīru Andreju Latkovski mierā, mīlestībā un saticībā viņa dzīvo nu jau 40 gadus!

Jebkuras attiecības – tā ir divvirzienu kustība. Nemēdz būt tā, ka viens cenšas, bet otrs – nē. Abiem ir jācenšas. Godīgi sakot, jau sen pārstāju skaitīt, cik ilgi esam kopā. Bet, ja reiz tāds laiks, tas nozīmē, ka esam viens otru atraduši. Man bija 16 gadi, kad iepazināmies, bet jau 19 gadu vecumā “apprecējāmies” – stāsta dziedātāja.

Mājās Laima, kā viņa pati sevi dēvē, ir komandiere, tāpēc strīdi šeit ir liels retums.

Strīdu laikā dziedātāja vīru nepārtrauc, kad viņš runā, viņa vienkārši klusē. Ja viņa piekrīt vīram, tad izsakās. Viņa ir no tiem, kura prot klausīties.

Izvēles un vārda brīvība tomēr viņu ģimenē pastāv. Neviens no laulātajiem neko otrai pusītei neaizliedz, ar dažām lietām bija grūti sadzīvot, bet kā gan vēl cilvēki sadzīvo? Kā cilvēks komunikācijā viņa ir “ērta”, bet kolēģi ar Laimu konfliktēt tomēr baidās!

Man nepatīk komandēt, nekad nekliedzu. Jau sen sapratu, ka tas ir neefektīvi. Mierīgā stāvoklī daudz vairāk iespējams pateikt. Bet, ja reiz uz pleciem nes atbildību par svarīgu pasākkumu, tad esi tik laipns, un saņem sevi rokās. Bet parasti ar mani neviens nestrīdas. Nav jēgas”,  – stāsta māksliniece.

Neskatoties uz to, Vaikule atklāti stāsta, ka mājsaimniece viņa nav nekāda ideālā: “Ja jūs atnāksiet pie manis ciemos, es varēšu piedāvāt tikai dzērienus. Pārējo nesiet paši, jo kotletes es necepu”.

Ar bērniem auklēties Laimai arī īpaši nepatīk, viņa minēja to, ka jau sen draudzējas ar Allu Pugačovu. Ar Allas bērniem, mazo Lizu un Hariju, viņa var komunicēt, bet palikt ilgi vienatnē ar viņiem viņai nepatīk.

avots: binokl.cc

Pievienot komentāru