86 gadus veca pensionāre izrādās nevienam nevajadzīga; sirmo kundzi tuvinieki vienkārši “aizmirst” slimnīcā

Baltkrievijā dzīvojošās pensionāres vārds ir Oksana Vetrova, viņu hospitalizēja pēc sirdslēkmes un pievienoja pie elektrokardiostimulatora. Turklāt vecajai dāmai diagnosticēja diabētu.

 

Vecmāmuļa vecuma un veselības stāvokļa dēļ praktiski neko neatcerējās. Viņa pat nevarēja atminēties, cik viņai ir dēlu. Bet tajā pašā laikā viņa pastāvīgi taujāja, vai viņu apciemot nav ieradušies bērni.

Pensionāre vairākas reizes tika pieķerta brīžos, kad viņa mēģināja aizbēgt no ārstniecības iestādes. Viņa tika izrakstīta jau sen, taču pastāvīga atmiņas trūkuma dēļ mediķi nevarēja vienkārši izlikt pacienti uz ielas, jo sirmā māmuļa varētu vienkārši neatrast savu dzīvesvietu.

 

Oksanai ir trīs dēli, bet neviens no viņiem neatnāca apciemot māti. Tikai vienu reizi bija iegriezusies vedekla. Un, kad pienāca laiks izņemt sievieti no slimnīcas, no tuviniekiem vairs nebija ne miņas.

Viens Oksanas dēls ārstējas neiropsihiatriskajā dispanserā, otrs bieži piedzeras – ir bijuši gadījumi, kad viņš māti ir piekāvis.

LASI VĒL: Brīdinājums visiem vecākiem! Šis mazulis gandrīz zaudēja divus kāju pirkstus mātes garo matu dēļ

Trešais dēls dzīvo atsevišķi, viņam ir sava ģimene, bet abas kājas amputētas. Pēc kaimiņu teiktā, mājokļa jautājuma dēļ viņš ļoti ir apvainojies uz māti. Izrādās, ka Oksanai ir 4 istabu dzīvoklis, un viņa kaut ko nav varējusi sadalīt ar vienu no saviem dēliem. Tātad izrādās, ka nav neviena, kas rūpētos par vecmāmiņu.

Par sevi ir likusi manīt tikai tā paša dēla meita, kurš dzer un ir pacēlis roku pret māti. Tagad mazmeita plāno izņemt vecmāmiņu no slimnīcas un pārcelties pie viņas, lai par viņu rūpētos.

Vai tiešām var atstāt paša māti slimnīcā vienu tikai tāpēc, ka cilvēks izjūt aizvainojums pret viņu?

 

Avots: morediva

COMMENTS

Pievienot komentāru